Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezen túllépni?
Megcsalt az a lány akit szerettem, vele vesztettem el a szüzességem, és már az összeköltözést fontolgattuk. Azt mondta tökéletes volt velem a szex nem azert csinálta. Volt egy kis mosolyszünet köztünk egy nagy veszekedés után és akkor történt. De nem szakítottunk, sőt együtt voltunk szexuálisan is és amúgy is. Nem mondta el, máshogy kellet megtudnom. Nem tudok neki megbocsájtani ez biztos, de hogy fogom ezt elfogadni és hogy fogok továbblépni? Nagyon rosszul érzem magam, mint egy kivert kutya...
18\F a csaj 33
Isten ments az ilyen embertől, mint te, kérdező. És félreértés ne essék, nem jó dolog, amit a nő tett, de azért te is túlmész egy határon.
Ilyen pattogás mellett körberöhögnélek és otthagynálak a pcsába. Még akkor is, ha előtte jóvá akartam volna tenni.
Én mivel mentem túl a határon és milyen határon? Ezt áruld el kérlek.
Útolsó: Azt, hogy ez akkor történt amikor mi éppen szakítottunk, csak rá pár hétre újra összejöttünk, illetve csak egy alkalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!