Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ezen túllépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaszaa11 kérdése:

Hogy lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés

Megcsalt az a lány akit szerettem, vele vesztettem el a szüzességem, és már az összeköltözést fontolgattuk. Azt mondta tökéletes volt velem a szex nem azert csinálta. Volt egy kis mosolyszünet köztünk egy nagy veszekedés után és akkor történt. De nem szakítottunk, sőt együtt voltunk szexuálisan is és amúgy is. Nem mondta el, máshogy kellet megtudnom. Nem tudok neki megbocsájtani ez biztos, de hogy fogom ezt elfogadni és hogy fogok továbblépni? Nagyon rosszul érzem magam, mint egy kivert kutya...

18\F a csaj 33

2015. dec. 27. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Isten ments az ilyen embertől, mint te, kérdező. És félreértés ne essék, nem jó dolog, amit a nő tett, de azért te is túlmész egy határon.

Ilyen pattogás mellett körberöhögnélek és otthagynálak a pcsába. Még akkor is, ha előtte jóvá akartam volna tenni.

2015. dec. 28. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:
A 18 éveddel még ne mondd, hogy régóta együtt vagytok. Keress korodbelit, majd ha 10 év után megcsal, akkor lehet siratni az elpazarolt időt. Csak játszott veled a nő, de igazából hálás lehetnél neki a tanításért!
2015. dec. 28. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz túllépni dobni kell. ha szerencséd van találsz olyat mint ő. de nem hiszem, hogy ez így lenne
2015. dec. 28. 18:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Mit takar ez a nem egészen úgy?
2015. dec. 28. 21:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Én mivel mentem túl a határon és milyen határon? Ezt áruld el kérlek.

Útolsó: Azt, hogy ez akkor történt amikor mi éppen szakítottunk, csak rá pár hétre újra összejöttünk, illetve csak egy alkalom volt.

2015. dec. 28. 21:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy régóta együtt vagyunk, hanem azt, hogy viszonylag régóta. Kinek mi számít soknak. 3-4 év után ismerem annyira a másikat hogy ha megcsal látom rajta. Szóval 10 év után már elég gáz ha valakit megcsalnak és erre nem jön rá a viselkedésből a masik fél. Ha meg annyira gerinctelen ez a valaki hogy nem látszik rajta az megint a másik fél szégyene hogy erre nem jött rá annyi idő után
2015. dec. 28. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Szóval kivolt mondva a szakítás de akkor sem ez a megoldás.Nehogy már minden egyes alkalommal ezt tegye ha összevesztek.Talán tanult belőle lehetett volna ennyi esze elvégre "felnőtt" nő.Én a helyedben odafigyelnék az exre.
2015. dec. 28. 22:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazából annyiban maradtunk hogy hagyjuk az egészet. Ma felmentem hozzá de teljesen megundorodtam tőle. Mondtam neki, hogy nekem ez nem megy. Pedig tényleg túl akartam ezen lépni.
2015. dec. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!