Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas emberként mi fér bele a flörtölés kategóriába?
Nem :D A buliban részegen nagyon béna kifogás. Ha valaki bókol az még rendben, szexuális megjegyzések csak csínján és ha biztos nincs mögötte szándék csak egy kis ugratás, a tapi viszont nem okés. Amúgy házas emberként se megengedett a flört, legalábbis én nem venném jó néven ha a férjem flörtölgetne más nőkkel. Pár bók oké, az még nem flört, de azért ne taperoljon másokat.
Ezektől nincs messze a "részegen buliban elcsattant egy csók, részegen buli után kézi dolgok, de végül is te vagy nekem az egyetlen, meg ha úgy vesszük nem csaltalak le, mert technikailag nem feküdtem le vele és hát egy házasságban ez azért még megbocsájtható nem?" Lehet kicsit előre szaladtam, de sajnos előrefordulnak az ilyen esetek
Ha kiszeret a parjabol valjon el es mehet a masik nohoz, ilyen egyszeru. Nem arrol van szo hogy targyankemt kezeli a masikat, hanem hogy huseget fogadott. Ha nem erzi ugy hogy a hazastarsaval akar lenni valjon el es mindenki mehet a magat utjara. De ha azzal akar maradni akit elvett akkor meg ne mas noket taperoljon.
Amugy ha meg mar ott tart hogy masba szerelmes akkor miert hazas meg mindig? Senkinek se jo, se a hazasparnak se a harmadik felnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!