Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? Vagy arra készül?
A feleségem nagyon gyanús lett az elmúlt hónapban.
Azelőtt gyakran téma volt nála a szex (kevesli), de mindha elvágták volna, szóba se hozza.
Elkezdett minden nap sminkelni, pedig azelőtt csak akkor sminkelt, ha utaztunk valahova.
Úszni jár a kisebbik lányunkkal, ő még baba, de most már rábízza az oktatóra és ő is úszik a nagymedencében.
Mindig csinos. Régebben simán elszaladt a boltba szabadidőnadrágban, most itthon is farmert húz.
Tornázik is pedig utálja.
Ez vagy kamu vagy h@lye vagy:)))
Megérdemled, remélem megcsal:)
De arra nem gondoltál, hogy esetleg neked akar tetszeni?
De ha van esze, mást keres!
Hát utolsó, jó nagy gyökér vagy, már megbocsáss.
Ne... Ne hozza rendbe a házasságát, pedig nála van a labda, neki kéne most tennie valamit, de inkább idejön sírni picit.
Az ilyen herék megérdemlik a megcsalást.
Ha jól értem a kérdést nem is egy gyerkőc van.
Adja fel, dobja ki a gyerekeit is, költözzön el, vagy rakja ki őket... De hogy tegyen a házasságáért, ugyan... Hát milyen férj az aki rendesen megdugja az asszonyt (elárulom: jó férj)
#14 Megint itt van egy álszent femináci. :-)
Látom nagyon nem tetszik, ha valaki nem a férfit hibáztatja. :-)
Bocs, nem válaszoltam.
Nem, ne hozza rendbe a házasságát, mert nem lehet, és csak jobban meg lesz alázva benne. Főleg, hogy nem is ő tette tönkre, hanem a felesége. Hozza rendbe ő.
De persze ha nő lenne a kérdező, akkor nem érdemelte volna meg a magcsalást igaz? Akkor biztos a férje lenne a rossz, hogy nem bír a vérével. Nektek mindegy. Annyira nem látjátok a saját szemetekben a gerendát, az elvakultságodtól, hogy más nem is érdekek.
Nem ő adta fel, nem ő dobja el a gyerekeit, és nem ő tette tönkre a házasságát, hanem a felesége, akit hajt a Q vére. Ha már tönkretett mindent, akkor próbálja meg ő helyretenni, amit szétzúzott. Nem mindig a másikat kell hibáztatni! Hiába nem ismered el, itt (is) a (ex)feleség a hibás mindenért. Csak a gyenge kérdező magára vállalt belőle.
Persze, amikor a feleség nem elégíti ki a férjét, akkor a férjnek tűrnie kell igaz? Elvakult, önző, felszínes, és valószínűleg még buta is vagy. De remélem legalább szép is vagy.
És nem bocsátok meg. Ezúttal sem.
Ha nem bocsátasz meg, akkor visszaszívom a bocsánatkérést. Nyilván sokszor gyökereznek le...
Nem tartom korrektnek a megcsalást, sőt, elárulom, voltam is megcsalva.
Viszont tudom, hogy a világ nem fekete-fehér, nem lehet mindenre egy adott sémát húzni.
Viszont, hogy a kérdezőből is nyerjenek ki infót:
Ezen kívül amit itt leírtál, utal bármi megcsalásra (új face ismerős, kivel van aktív kapcsolatban messengeren, üzenet, gyanús hívás, kimaradás,?
milyen a kapcsolatotok? közös, kétszemélyes program?
Beszélgettek? Ha igen, miről?
Mennyi ideig tart a szex ,amikor van? Elélvezteted?
Mennyit maszturbálsz? Őszintén!
Nos, én hasonló házasságban éltem, és bizony nagyon nem voltam boldog, nem éreztem nőnek magam.
Eleinte én is így kezdtem: elkezdtem adni magamra, csinosan öltözködni, sminkelni, hátha a kedves férjem végre felfigyel rá, hogy nő vagyok. Nem így történt. Neki nem fontos a szex... nem érdekelte, hogy nekem igen.
Évekig könyörögtem, hogy próbáljuk meg összehangolni az igényeinket, menjünk párterápiára, vagy bármi, de ő hajthatatlan maradt.
Aztán belépett az életembe valaki, aki nőnek tekintett. Megadta a kezdő lökést ahhoz, hogy ki tudjak lépni a házasságomból. Valójában nem csaltam meg, mert már előtte szóltam, hogy nekem ez így nem kapcsolat és legyen vége, csak ő nem akarta felfogni... akkor fogta fel, amikor lett valakim. Nem lett hosszú távú kapcsolat, de nem bántam meg, hogy kiléptem ebből a kapcsolatnak csúfolt izéből.
Jelenleg ugyanis boldog párkapcsolatban élek egy olyan férfival, aki szeret, tisztel és naponta (többször) megdug.
Az sem kizárt, hogy neked akar tetszeni, a te figyelmedet akarja felkelteni. Nálunk is hasonló a felállás, rendszeresen kaptam a visszautasítást és az idegeire mentem a folyamatos próbálkozással.
Aztán úgy döntöttem hagyom őt ezzel, mert nem akarom idegesíteni, és inkább próbáltam taktikázni. Kicsíptem magam gyakrabban, jobban odafigyeltem a testemre, próbáltam magam jól érezni magam a bőrömben és így ezáltal elcsábítani a páromat, hogy ő kezdeményezzen.
Tehát simán benne lehet, hogy érted csinálja, hogy észrevedd őt és semmi más pasi nincs a képben.
A hozzáállásodat látva viszont reménytelen vagy, és egy percig nem csodálkoznék ha félremenne egy idő után.
Perverzkedés?! Jól értem, hogy a két gyerek előtt rendesen meg tudtad dugni, de mióta megszülettek puhapcs lettél?!
Őszintén örülök, hogy a páromnál nem ilyen okok húzódtak a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!