Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? Vagy arra készül?
A feleségem nagyon gyanús lett az elmúlt hónapban.
Azelőtt gyakran téma volt nála a szex (kevesli), de mindha elvágták volna, szóba se hozza.
Elkezdett minden nap sminkelni, pedig azelőtt csak akkor sminkelt, ha utaztunk valahova.
Úszni jár a kisebbik lányunkkal, ő még baba, de most már rábízza az oktatóra és ő is úszik a nagymedencében.
Mindig csinos. Régebben simán elszaladt a boltba szabadidőnadrágban, most itthon is farmert húz.
Tornázik is pedig utálja.
Ja, meg kijelentette, hogy hüvelygyűrűt vesz, hogy ne görcsöljön annyira havonta. Ez erre is jó?
Mert havi egy két szexhez feleslegesnek tartom.
Szerintem bőven elég ennyi.
Már két gyerek van, szülők vagyunk, nem kell perverzkedni.
25 és 27 évesek.
Egyszerűen nem kell több.
Ő akar folyton, meg változtatni, meg "újdonságot...
Nem érti meg, hogy nekem ez nem kell.
De térjünk vissza. Megcsal?
Nem fogod megérteni a válaszom, de leírom: az emberek 95%-nak ez a szexuális együttlét kevés. És még finoman fogalmaztam. El vagy tévedve, a szex nem a perverzkedésről szól csak, hanem az által a szerelem kiterjedéséről, bármennyire is hangzik ez nyálasnak. Plusz a kielégülésről...
Tehát ezt a mennyiséget 10 nőből 9 keveselné. Vagy megcsalna vagy elhagyna ezért. Sose helyes, ha a másik megcsalja a párját, ki kellene dobnia előtte, de mivel te is tudod mi a probléma, és valszeg ő is mondta, tehát próbálta a problémára felhíni a figyelmed, de te meg semmit nem tettél érte, az van hogy ez az a szituáció ahol le merem írni, ha megcsal arról te is bőven tehetsz, sőt csak te tehet róla. Persze a megcsalás undorító dolog, az már másik téma, h miért nem dob ki.
Szakítsatok, nem illetek össze.
Egyébként meg a perverzkedés JÓ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!