Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szexkapcsolat - miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaszaa11 kérdése:

Szexkapcsolat - miért?

Figyelt kérdés

Miért hazudik a partnerem? Úgy beszéltük meg, ha bármelyikünknek alakulóban lesz vmilyen kapcsolat akkor közöljük a másikkal és abbahagyjuk.

Ma beleolvastam az üzeneteibe, es konkretan az első 4 beszélgetés vagy szexuális töltetű volt, vagy kapcsolatról beszéltek az adott férfival. Kérdeztem tőle, azt mondta nincs senkije és nem is akar most senkit, és nincs alakulóban semmi. Ez normális szerintetek?

20\F

2015. dec. 6. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Hogy van hozzá pofád, hogy más privát üzeneteit olvasgasd?
2015. dec. 6. 00:45
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Nem normális, hogy beleolvastál az üzeneteibe.. Egyébként valószínű azért nem szólt, mert nem tudja mit akar, vagy nem biztos benne, téged meg feleslegesen nem akar eltántorítani.

És teljesen mindegy mit beszéltetek meg.. Úgy érzi, hogy ha elmondaná, akkor ellökne téged magától és úgy tűnik igaza is van, hiszen volt képed beleolvasni a privát beszélgetéseibe.

Ha nem tetszik, lépj le.

2015. dec. 6. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:

nem akar addig abbahagyni veled semmit, míg nem biztos egy másikkal

mivel csak kihasználod, tulajdonképpen ezért kényszerül mást keresni, valszeg kapcsolatfüggő, addig ez a kényszerhelyzet is jó neki, míg nincs más, csak ne legyen egyedül.

2015. dec. 6. 01:12
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Igen normális. A nők ezekben a dolgokban, állandóan hazudnak. Törődj bele.

Az üzeneteibe meg azért olvasott bele, mert megérezte a hazugságot. Ha bízhatna benne, akkor nem olvasna utána. Ennyi. Egészen eddig azt hittem, hogy legalább a szexkapcsolatban megbízhatunk a nőkben, de úgy látom, hogy vannak köztük, akik ezt is házasságnak fogják fel, és hazudoznak a párjuknak.

2015. dec. 6. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha egy nő belemegy szexkapcsolatba, akkor simán belemegy mással is, akár egy időben is. És ezt nem fogja a "felek" orrára kötni.
2015. dec. 6. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom hogy a szex kapcsolatnak pont az a lényege, hogy nem nyomozunk a másik után és nincsenek nagy elvárások.

Nyilván azért nem akart szólni, mert még nem biztos a dolgában, viszont vagy állandó kapcsolatra vágyik, vagy nem adsz meg neki valamit és ahhoz keres mást. Ne feledd, te nem vagy a párja, nem adod meg neki azt az érzelmi pluszt aminek alapvető feltétele lenne a hűség.

2015. dec. 6. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, kicsit fura vagy. Amikor én jártam össze valakivel csak a szex miatt, rohadtul nem érdekelt, hogy kivel szexel még, vagy van-e alakulóban valami, vagy egyáltalán hazudik-e nekem valamimben. Kit érdekel? :D Úgyse akarok tőle semmi komolyat. 24/N
2015. dec. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!