Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felaségem második alkalommal csalt volna meg csak lebukott. Valami okosság?
"Nem mentegetni akarom a nejedet, de tartok tole, hogy teged hetente osszesen 3 orat ha lat, akkor is amikor alszol, a maradek idoben a ruhaidat mossa, a gyerekeidet neveli, a hazat tartja rendben. Mondd, te mit teszel erte, hogy csaladi eletet eljetek?"
Esetleg dolgozik látástól mikulásig? Oké, hogy a nő dolgozik egész nap otthon, de a férfi meg dolgozik egész nap a melóhelyén.
Azért nem tettem rá utalást, mert nekem egyértelmű! :)
Mármint, hogy egy férfi nem hagyja el magát akkor sem ha már házas.
Nem az a fajta vagyok. Emellett szeretek magamra adni, és már csak magam miatt se engedném, hogy a mostani formám lemenjen. Nem azért jártam évekig edzőterembe, hogy egy házasság után, mindet a kukába dobjak, csak mert megtehetném.
Újítást nem tudom mire érted. :) Próbálok mindig érdekes maradni, és mivel sokat olvasok, és tájékozódok akaratlanul is témákkal bombázom a párom.
A csábítással nem értek csak egyet. Ilyen téren önző vagyok. Mármint soha nem teszem meg az első lépést. A páromtól várom el, hogy újuljon meg és akkor azt érezhetem, hogy igen még mindig harcolnom kell érte.
Hasonlóan jártam én is. De én nem gondolkoztam hogy második esélyt adjak neki. Neked se kellene , ha ennyibe nem néz téged, hogy mikor te dolgozol másnak szétteszi...
Az ilyen nem nevezhető feleségnek csak egy K- nak.
Gondolkozz el a lehetőségeken
Menjen el ő is dolgozni. Akkor neked sem kell állandóan, mert nem csak rajtad múlik a család bevétele. Így otthon is tudsz lenni a családdal. Neki meg nem lesz ideje az utca kanjaival szórakozni.
Ha minden így marad, ahogy most van, hogy te csak dolgozol, ő csak otthon van, akkor tuti ez meg fog történni máskor is.
Ne kínozd magad. Mentsd a menthetőt. Vedd ki az összes pénzed a bankból, és válj el.
Ha másodszor bukott le, akkor már sokszor meg is tette. Arról nem is beszélve, hogy átnéz rajtad. Ha megint lenyeled, akkor örökre a "csicskája" leszel, és pár év múlva már élni sem akarsz majd. Ezt ne engedd neki! Talán pont ezt akarja. Addig menekülj, amíg még "fel tudod állítani".
Beállítottak téged is, közénk a sorba. Üdvözöllek. Hibás vagy te is, de csak azért, mert megnősültél, és bíztál egy nőben. Soha többet ne hibázz ekkorát! Most majd megkapod a büntetésed, ki fog semmizni, a gyerekek, bíróság, mögé bújva, elveszi tőled még azt a keveset is, amid maradt.
Persze mindenért téged fog okolni, mindenért te leszel a hibás, miközben ő az áldozat, és mindenki őt fogja sajnálni, és téged meg utálni. Ez így zajlik mindig.
Ha a férfi lép félre, akkor sz..t disznó, nem tud uralkodni magán, hajtja a vére, és marad a szegény, kedves megcsalt feleség, aki jobbat érdemelt volna.
Ha a nő lép félre, az azért van, mert az a sz..t disznó, férje elhanyagolta, és szegénynek olyan rossz volt, hogy egy pillanatra elgyengült, amit egy másik sz..t disznó kihasznált.
Esélyed nincs. Kifogtál egy Qt, és nem vetted észre időben, mert azzal voltál elfoglalva, hogy teljesítsd a vágyait. H...e voltál, mint mi.
Semmit nem tehetsz, csendben elkullogsz, és új életet kezdesz, és vigyázol, hogy csak olyan nőt engedj be a lakásodba, aki reggel bemutatkozik. És nagyon vigyázol, hogy soha ne ébredj olyan nő mellett, akinek tudod a "nevét".
Abban meg reménykedjél, hogy a gyerekeket nem fordítja ellened, de túl sok esélyed erre sincs. Csak egy ATM vagy a szemében, és később már a gyerekek szemében sem leszel több.
Tudod, a nő olyan, mint az autó. Csak kétszer tud igazán örömet okozni, egyszer amikor megszerzed, és egyszer, amikor megszabadulsz tőle. De lássuk be, nekünk ez a két pillanat, minden pénzt megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!