Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kipróbálnád, vagy most már nem?
Szűz voltam, amikor férjez mentem, 20 éve. Azóta sem volt senkim a férjemen kívül. Néha megfordult a fejemben a kíváncsiság, hogy milyen lehet a szex mással, másik férfival, de csak elméleti síkon.
Szerintem nem tudnám megcsalni a férjemet,nem vagyok az a típusú személyiség.
5# -ös nem igaz , hogy mindenkivel ugyan olyan...
Van jelentős különbség is ? vagy csak az új varázsa az ami más és egy idő után elkopik az az új varázs és olyan lesz mint az első azaz mint általában mindegyik?
9 # -es
Válás után kipróbáltad és utána az újat kerested mindenkiben ? Végül megtaláltad?
Vagy a régit, akitől elváltál azt kerested mindenkibe?
Akkor atfogalmazom a mondatot. Nem mindenkivel ugyanolyan. Van akivel jo, van akivel kevesbe. De ha rendben van a hazassagod es elvezed a szexet a ferjeddel, akkor ne probald ki massal. Nagy valoszinüseggel nem lesz annyira jo, hogy azt mondd megerte.
Nekem mar volt több partnerem is, es összessegeben elmondhatom, hogy nagy vonalakban mindenkivel ugyanazt csinalja az ember. Aaaaanyira nincs nagy különbseg, hogy megerke megcsalni a ferjed. En ezt ertettem az ugyanolyan mindenkivel alatt.
Fantaziai mindenkinek vannak, ennel sztem sokkalta durvabbak is. Uh ha evente egy-ketszer nyugodtan fantazialj masokrol. Ha ennyiben marad az sztem tök oke.
En vagyok akit lepontoztak amugy, es nem gondoltam, hogy te voltal Kerdezö... Inkabb amolyan költöi kerdes volt. De mindegy, nem a szazalekok fontosak :)
5. vagyok.
az élmény lehet egész más magától a személyiségtől is. nem mindenki ugyanazt hozza ki belőled. aki bátrabb, amellett te is bátrabb leszel (ha tényleg ezt szeretnéd és elhatározod magad).
nagy a különbség az erőtlen próbálkozások közt - ahogy megpróbálnak téged mechanikusan felizgatni - és aközött, amikor érzed, hogy kívánnak, és a férfi magában is bízik és benned is. tapasztalataim szerint sok férfi fantáziátlan és nem is igazán dobja be magát, hogy kívánatosnak érezd magad. ez pedig alapvető lenne.
persze, idővel meg lehet szokni mindent, ha nem találsz ki új dolgokat, vagy nem tartasz szünetet. de ha belegondolsz, hogy az emberek hányféleképpen esznek, beszélnek, hányféleképp tudnak létezni a munkahelyükön vagy a szabadidejükben, akkor nem olyan nagy csoda, ha a szexben sem egyformák.
mivel azt mondod, szeretitek egymást, szerintem érdemes behozni valamit a hálószobába, ami nem szól harmadik emberről, de még idegen. vibrátort mondjuk. vagy kényelmetlenebb helyet, akár a lakásban.
legutóbb olyan embert szerettem, aki letörte a fantáziáimat. nem ellenállással, hanem hümmögéssel meg kérdezgetéssel, hogy miért pont azt akarom.
nekem fontos, hogy előrelendítsük egymást ezen a téren is, ne pedig rángatni kelljen a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!