Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te kipróbálnád, vagy most már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kipróbálnád, vagy most már nem?

Figyelt kérdés

Szűz voltam, amikor férjez mentem, 20 éve. Azóta sem volt senkim a férjemen kívül. Néha megfordult a fejemben a kíváncsiság, hogy milyen lehet a szex mással, másik férfival, de csak elméleti síkon.

Szerintem nem tudnám megcsalni a férjemet,nem vagyok az a típusú személyiség.

2015. nov. 28. 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Én is férjemmel vagyok 16 éves koromtòl soha senki mással nem voltam de nem is érdekel senki más...mivel szeretem és erkölcsösnek tartom magam.
2015. nov. 28. 15:32
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Ha mar ferjnel lennek semmikepp. Amugy massal se masabb, hidd el nekem. Megerne kiprobalni es mindent elvesziteni? Utana nem tudsz majd tükörbe nezni, ha a ferjed meg ha veled marad, akkor is oda a bizalom. Ha amugy rendben van a szexualis eletetek, akkor a vilagon semmi ertelme nincs es nagyon rossz ötlet.

Ha meg nincs rendben, akkor meg azon kell dolgozni, hogy rendbejöjjön.

2015. nov. 28. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha vigasztal, én a férjemen kívül, még mielőtt megismerkedtünk volna, voltam pár férfival, és hidd el, őszintén mondhatom, hogy pontosan ugyanolyan a szex a férjemmel, mint bárki mással korábban- nagyobbrészt szerelemből szexeltem, és az ugye minden hasonló élményt megfűszerez, kellemessé teszi.

Egyébként, ha már 20 éve így alakult és amúgy sem valószínű, hogy megtennéd, akkor kifejezetten nem keresném az alkalmakat, sőt, próbálnám továbbra is elkerülni azokat. Hidd el, semmit sem veszítesz.

2015. nov. 28. 15:47
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind a három eddigi véleményt !

Én is, hasonló képen viszonyulok a témához mint amit eddig leírtatok.

2015. nov. 28. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:

nem igaz, hogy mindenkivel ugyanolyan.

mindenesetre ha férjnél vagy és a férjed nem venné szívesen, te meg nem akarod becsapni, akkor nincs miről beszélni.

vagy csak be akartad vallani, hogy kíváncsi vagy másokra is?

2015. nov. 28. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Az en valaszommal mi a gond? Miert lettem lepontozva?
2015. nov. 28. 16:57
 7/14 A kérdező kommentje:

Be akartam vallani, hogy kíváncsi vagyok másokra ?

Hmm. Erre most , hogyan válaszoljak? (kíváncsi?) Mondjam azt hogy nem. Az így kategorikusan kijelentve nem lenne igaz. Én a kíváncsi szó helyett inkább használnám azt a kifejezést, hogy megfordult már a fejembe mint gondolat vagy mondjuk inkább mint fantázia. És igen amikor évente kb. 1-szer, max 2-szer megfordul az ember fejében, akkor tovább játszik a gondolat a fejében , még ha csak egy pillanatra is, hogy vajon azzal a másikkal milyen lehet.

Megjegyzem : Amúgy a házasságommal minden rendben van.

2015. nov. 28. 17:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le !
2015. nov. 28. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
en kiprobaltam valas utan utana csak ot kerestem mindenkiben...
2015. nov. 28. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz,én csak 20 éves vagyok,és nem vagyok férjnél,de egyáltalán nem értek együtt azzal,hogy minden férfivel ugyanolyan az együttlét.

2015. nov. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!