Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Már kérdeztem, de most újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács István09 kérdése:

Már kérdeztem, de most újra megkérdem. Hazudik a feleségem?

Figyelt kérdés

Már kérdeztem erről, de nem lettem okosabb.

Egy feleség csaphatja a szelet egy fiatalabb férfinak pusztán szórakozásból. Semmit sem akar csak élvezi, hogy beszélgetnek (chat) és néha célozgat arra, hogy majd ő megtanítja egy-két dologra. Lebukás után az indoka ezekre, hogy rossz volt minden az életében. Egy titkos találka is volt, de azt mondja nem történt semmi csak dumáltak. Szerinte így töltődött fel a hétköznapok szürkesége ellen. Ja, hazudott az életéről a pasinak. Nincs már férj (én) és csak egy gyereke van (amúgy három). Nem szoktam határozatlan lenni, de jelen helyzetben lövésem sincs mi az igaz.

2015. nov. 22. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dobd már ki, prédát keres!
2015. nov. 23. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
"Hadlyuk."LOL
2015. nov. 23. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"Hazudik a feleségem?" Igen. Ehhez szokjál hozzá, mert olyan nőt nem találsz, amelyik nem hazudik.

Kicsit hasonlóval bukott már le az én nejem is. Nem is fogok bízni benne soha többé, és te sem bízhatsz.

Én a helyedben, nem hinném el neki, hogy nem feküdt le vele. Képzeld magad a másik férfi helyébe. Nincs az a laza numera, amit kihagynánk. Én váratlan keresztkérdésekkel bombáznám, amikre mindegy, hogy mit válaszol, és nem magára a válaszra figyelnék, hanem a reakcióira. Így láthatod, hogy hazudik-e. Ha úgy érzed, hogy hazudik, akkor az azért van, mert hazudott. Ha hazudik, akkor a válasz ellenkezője az igaz. pl. A kocsiban csináltátok? Fontos, hogy jól hallja, és értse a kérdést, de reflexből válaszoljon. Ha húzza az időt, értetlenkedik, akkor gondolkodik, tehát titkol valamit.

Tartok tőle, hogy ha most nem is feküdt le vele, az nem rajta múlott, és majd később mással fog lefeküdni. De addigra már rutinosabb lesz, és jobban fog figyelni, hogy ne bukjon le. Vagy nem is fogja érdekelni, mert úgysem válsz el, vagy ha mégis, ő akkor sem veszít semmit.

"pusztán szórakozásból", :-) stb... Ezek csak dumák, amikkel téged etet, mert tudja, hogy naiv vagy. Jobban ismer téged, mint gondolnád. Azon felül, hogy átnéz rajtad, még h..ére is vesz.

A következő az lesz, főleg, hogy te is említetted, hogy te leszel a hibás mindenért. Persze ez jellemző, hogy mindig minden rosszért a férfiak a hibásak szerintük. Ha megcsalod, akkor te vagy a rossz, ha ő csal meg, akkor azért csal meg, mert elhanyagoltad, tehát azért is te vagy a rossz.

37F

2015. nov. 28. 00:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól még,hogy egy férfit megcsal egy nő,nem kell általánosítani. Van oka a megcsalásnak is,nyilván nem helyes, de azért történik ,mert nem boldog az adott személlyel.

Ugyanúgy van pálda az ilyen gerinctelenekre,akik nem őszinték,férfiból és nőből is.

Sajnos az én környezetemben több férfi ilyen,mint nő.

De ettől én még nem jelentem ki azt,hogy az összes férfi ilyen.

2015. nov. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!