Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kérdeztem, de most újra megkérdem. Hazudik a feleségem?
Már kérdeztem erről, de nem lettem okosabb.
Egy feleség csaphatja a szelet egy fiatalabb férfinak pusztán szórakozásból. Semmit sem akar csak élvezi, hogy beszélgetnek (chat) és néha célozgat arra, hogy majd ő megtanítja egy-két dologra. Lebukás után az indoka ezekre, hogy rossz volt minden az életében. Egy titkos találka is volt, de azt mondja nem történt semmi csak dumáltak. Szerinte így töltődött fel a hétköznapok szürkesége ellen. Ja, hazudott az életéről a pasinak. Nincs már férj (én) és csak egy gyereke van (amúgy három). Nem szoktam határozatlan lenni, de jelen helyzetben lövésem sincs mi az igaz.
Itt a bővebb változat is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
Az ilyen nők arra vágynak,hogy mindenki akarja őket,mert kell az egójuknak egy kis megerősítés.
Annyira lenézem őket.
(Én is nő vagyok)
Magamból és nőismerőseimből kiindulva a sztori teljesen hihető. Nekem is volt olyan, hogy a házasságom kiüresedése ellen virtuálisan kerestem az orvosságot, de megcsalásig soha nem jutottam el, nem is állt szándékomban. Tényleg csak a bizsergés hiányzott. Van ilyen.
Mindenesetre ha több hónap után is még itt tartasz, és nem a házasságod megjavításán dolgozol ezerrel, akkor nem sok jövője van ennek a kapcsolatnak. Mert amikor én ezt tettem, az egyfajta figyelemfelkeltés akart lenni: hogy hiányaim vannak a házasságomban, és a férjemtől szerettem volna megkapni mindazt, amit máshol kerestem. Ő ezt nem fogta fel, ugyanúgy éltünk tovább a kiüresedett kapcsolatban. Utána sem csaltam meg. Inkább elváltam.
Lövésed sincs, mi az igaz?
" hazudott az életéről a pasinak. Nincs már férj (én) és csak egy gyereke van (amúgy három)."
Ezt biztosan tudod?
" Lebukás után az indoka ezekre, hogy rossz volt minden az életében."
Ezt nehezen tudom értelmezni, minden rossz volt az életében,tehát te is.
Nálam ez biztos kiverte volna a biztosítékot.
Titkos találka,vagy találkák, már megvolt(ak).
Lehet felszarvaztak haver.
Nagy az esélye, hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!