Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az esküvőmre készülök, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőmre készülök, és nem vagyok túl az exemen?

Figyelt kérdés

Most idiótán és gyerekesen fog hangzani, de halálosan szerelmesek voltunk egymásba egy sráccal, akivel csak netről ismertük egymást, de én még nem találkoztam soha senkivel, akivel ennyire passzolt volna minden érdeklődés, ennyire tetszettünk volna egymásnak külsőre...Csak olyan messze voltunk egymástól (2500km), és mindketten csóró egyetemisták, hogy nem tudtuk megoldani az összeköltözést, és lezártuk a dolgot.

Én még soha ennyire senkihez sem kötődtem, és ő se. Most már neki is új kapcsolata van, a barátnőjét ugyanúgy hívják, mint engem. Én meg férjhez készülök menni, de nem tudok önfeledten boldog lenni.

Ma éjjel megint azt álmodtam, hogy vele vagyok, és ébredés óta a sírás kerülget. Pedig már túl kéne legyek rajta.

És rég elmúltam már 19...

2015. nov. 22. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
De még nem vagy 20?
2015. nov. 22. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Már 20 is elmúltam rég. Ez nem a közelmúltban volt, több éves kapcsolatom van azóta
2015. nov. 22. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért szakítottatok, mert még nem tudtatok összeköltözni?! Innentől kezdve nincs miről beszélni...
2015. nov. 22. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hanyszor talalkoztal vele, eloben?
2015. nov. 22. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért kellett volna jobban meggondolni azt az esküvőt,mondanák ilyenkor.Én azt mondom neked,hallgass a szívedre.Talán még nincs hozzá késő.
2015. nov. 22. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon unom már az olyan nőket(férfiakat) akik alibiből házasodnak csak hogy ne legyenek egyedül közben meg végig mást szeretnek.Szegény srác azt hiszi ugyanúgy szereted de csak megalkuvásból vagy vele.Undorító hogy éveket veszel el más ember életéből mert a nagy szerelmed a világ másik végén él.Hagyd el és keress más balekot.Bármikor képes lennél elhagyni ha felbukkanna a netes szerelmed.
2015. nov. 23. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!