Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A férjem mostanában furcsán viselkedik!
Figyelt kérdés
Üres a tekintete és sokat mereng, ha van szex úgy is jó ,ha nincs úgy is..
Hogy tudnám ellenőrizni, vagy kutakodjak? Próbáltam faggatni kedvesen de semmi... Soha nem voltam féltékeny és nem nézem a telefonját sem, de most más velem... Mit tegyek?
2015. nov. 2. 13:02
11/15 anonim válasza:
Szörnyű! Sosem tudnám elviselni hogy a szerelmem az a Drága, így szenvedjen miattam! Oldja meg egyedül? Ezt még a legtávolabbi családtagomnak sem mondanám ha látnám hogy valami baj van... Persze én empatikus vagyok, tehát meg tudlak érteni hogy ilyen vagy. De akkor nem vagytok igazán egymásnak valók, mert valaki itt boldogtalan lesz... úgy tűnik ő áll vesztésre. :(
12/15 A kérdező kommentje:
Nem hagyott nyugodni ez a egész , utánna jártam a dolgoknak és sokat beszélgettünk a megoldásról. Igen ez az ő harca saját magával, amit meg kell hogy oldjon... azért hogy erős legyen , mert férfi és ne várjon mindig mástól megoldást! Én erősítem őt, nem sírok és nem bánkódom vele! Ő egy család apa akire fel kell hogy nézzenek a fiai és nem pedig sajnálkozzanak rajta mert depressziós... Nem adtam okot arra hogy féltékeny legyen ezt ő is belátja. Egy dolog van nehéz rájöttem, együttélnem egy depis emberrel, és én soha nem változom meg senki de senki kedvéért, még az ő kedvéért sem, pedig az életem szerelme... Így egészíthetjük ki egymást! Megértette...
2015. nov. 21. 11:18
13/15 A kérdező kommentje:
Valamivel jobb a helyzet már!
2015. nov. 21. 11:20
14/15 anonim válasza:
Ezt hívják vihar előtti csendnek. Azt hiszem megértette, tudomásul vette, hogy nincs más megoldás, mint a válás. Most felkészül, majd pár hónap múlva kiírod, hogy "miért vált el tőlem a férjem, miközben minden jó volt".
Tényleg ennyire fontos, a büszkeséged? Megéri szétzilálni a családodat dacból? Vagy te is csak utólag akarod megbánni? Akkor már késő...
15/15 A kérdező kommentje:
Ha el is válnánk ,nem ez miatt fogunk hanem más miatt..
2015. nov. 23. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!