Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal ez a viselkedés?
Sziasztok! Erős gyanúm van arra,hogy megcsal a párom. A minap felhoztam ezt a témát, rákérdeztem. Érdekes,hogy nem tagadott,csak mondta,hogy idegesítem ezzel a dologgal,ő hazamegy. Azóta nem beszéltünk. Ő nem keres, ha hívom hogy tisztázzuk,nem veszi fel.
Szerintetek mire utalhat ez a viselkedés?
Vagy tényleg csal, és le se xar azóta,vagy nem csal,és rossz néven vette a feltételezést is,amivel nagyon megbántottad.
Erős gyanú?
Bizonyíték?
ennyi volt
ő befejezte,elég bunkón ,de be
Már megint te?
Mit csodálkozol rajta, ha folyton ezzel zaklatod?
Kérdés,hogy hányszor hoztad ezt fel. Mert az itteni válaszból kiindulva már jártál ez miatt itt is
Miből gondolod,hogy csal? Azon kívül,hogy felhoztad neki(többször?) és azt mondta idegesíted.
A viselkedés arra is utalhat,hogy kezd besokallni a vádaskodàstól.
Ez az első kérdés amit itt feltettem, úgyhogy szerintem összekevertek valakivel.
Van egy szám, amit elég gyakran hív. Valami kft néven van elmentve. Megcsörgettem, és egy nő vette fel, majd lerakta.
Egyébiránt a viselkedése is megváltozott.
Szerintetek ha azt feltételezzük, hogy alaptalan a vád, akkor is ez a megfelelő viselkedés, hogy elmenekül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!