Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet megbízni ilyen emberekben?
Figyelt kérdés
akár férfi akár nő az illető. mostanában ugye a facebook a megszokott dolog. az idő haladtával. és csomó olyan nővel megismerkedek mostanában akinek több száz vagy több ezer ismerőse van. én mondjuk ezt alapból nem értem. mert én csak olyanokat jelölök be akiket tényleg ismerek. de a lényeg,hogy ha valaki ismerkedik valakivel és túl vannak randikon is minden jól alakul,de az ember azt látja,hogy a másik folyamatosan lájkolja más nők vagy férfiak képeit amint az felrak újat az azért elég gáz szerintem. és az utóbbi időben ilyen nőkbe futok. de mindig az a válasz,hogy ebben nincs semmi,attól még nem tetszik neki.. meg sok nő meg lány ismerőseim is mesélték,hogy a férfiak azt mondják erre,hogy hát ők csak barátok.. ezt mennyire lehet elhinni?2015. okt. 27. 15:45
1/2 anonim válasza:
Az ilyen fb os nőknek az ismerőseik fele meg akarja basz..de persze a nő is tudja mert mindegyik pasi fel akarja szedni őt...a csaj ezzel a saját kis egóját növeli miszerint "én kellek mindenkinek" azt mondja hogy csak batátok..de szerintem aki barátként tekint valakire akkor nem ir azzal aki meg akarja basz..
2/2 anonim válasza:
csak játszik velük. Amíg tiniként gondolkodtam jó pár éve, én is gyűjtöttem magamnak ilyen like-oló önbizalomnövelő pótszereket. (szegények) Utólag visszagondolva szánalmas dolog ez, de úgy tűnik ez egy népbetegség a tinik körében. Kinövi, és majd törli őket, ahogy én is tettem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!