Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel végre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel végre a megcsalást?

Figyelt kérdés

Nem nagy megcsalásról van szó(csók,és nyomulás). Én megbocsájtottam folytattuk,de folyamatosan elő jön bennem az átvertség,a bizalom hiány. Ő nagyon aranyos,megbánta,teper.....de mindezt nem tudom eléggé értékelni. Most helyre jönne minden erre én vagyok a gátja.

Nem szeretnék olyan megjegyzéseket,hogy hagyjam el. Nem akarom elhagyni,nem csak az ő hibája a történtek...

Folyamatosan ezen rugózik az agyam,elszomorodok mindig,holott tudom tovább kellene lépni,vagy hagyni...

én tovább szeretnék lépni,de még nem megy,ezzel viszont eltaszítom .

2015. okt. 26. 11:19
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Elmondta
2015. okt. 27. 08:31
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

Én is hasonló cipőben járok, annyi különbséggel hogy nálunk a kapcsolat elején történt. Több vasat tartott a tűzben,nem gondoltuk hogy köztünk komoly kapcsolat lesz.Nekem nem a csók fáj,hanem az a másfél hónap hazudgálás,amíg viszonyuk volt a hátam mögött. Akkor szakítottunk.

Később újra kezdtük,kapott még esélyt.Azóta minden rendben lenne,de a tüske bennem van és nem tudok hinni neki,nem bízom benne.

2015. okt. 29. 04:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Ja és ennek már két éve.

Sosem fog elmúlni.

2015. okt. 29. 04:46
 24/24 anonim ***** válasza:

Csak magadat áltatod. Ha szeretne, nem csalt volna meg. Idővel a szex is meglesz vele, vagy mással. Aki 1x megtette, az újra meg fogja tenni.

Az ilyesmit csak akkor lehet feldolgozni, ha lezárod a megcsalóval a kapcsolatot. Ez a kapcsolat soha nem lesz olyan mint régen. Mindig ott lesz benned, hogy megcsalt, és vajon mikor teszi meg újra, ha bármikor egy új csinos nő kerül a közelébe, munka vagy bármi más által, mindig ott lesz benned az, hogy na, vele is meg fog csalni? Vagy nem? Vagy mégis? Ennek semmi értelme.

Utólag már persze meg lehet bánni, lehet teperni stb stb. De miért nem szeretett eléggé ahhoz, hogy előtte gondolkodjon mi lesz akkor ha megcsal? Akkor miért nem gondolt rád amikor közeledett a szája a lányéhoz vagy a lány az övéhez? Miért nem húzódott el? Azért mert ő is akarta, te nem jelentettél neki annyit, hogy ne akarja.

Ha vele maradsz, hát az a te döntésed. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja.

2015. okt. 30. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!