Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel végre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel végre a megcsalást?

Figyelt kérdés

Nem nagy megcsalásról van szó(csók,és nyomulás). Én megbocsájtottam folytattuk,de folyamatosan elő jön bennem az átvertség,a bizalom hiány. Ő nagyon aranyos,megbánta,teper.....de mindezt nem tudom eléggé értékelni. Most helyre jönne minden erre én vagyok a gátja.

Nem szeretnék olyan megjegyzéseket,hogy hagyjam el. Nem akarom elhagyni,nem csak az ő hibája a történtek...

Folyamatosan ezen rugózik az agyam,elszomorodok mindig,holott tudom tovább kellene lépni,vagy hagyni...

én tovább szeretnék lépni,de még nem megy,ezzel viszont eltaszítom .

2015. okt. 26. 11:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Úgy történ,hogy nagyon rátelepedtem,néha megengedtem olyan hisztiket magamnak,amit nem kellett volna,és ezzel eltaszítottam,plusz a magánéletében hatalmas volt rajta a nyomás (munka stb). Összeveszünk aznap is,leitta magát és megtörtént.....
2015. okt. 26. 11:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy neked "kell" lezárnod magadban. Idővel majd biztos letudod, de a következményeket viselnetek, viselnie kell. Nem megy egyik napról a másikra. Mint ahogyan azt írtam is. Itt nem is 1-2 hétről van szó. Lehet, h még fél évig, vagy egy évig fájó seb lesz. Ha ő ezzel nem tud megbarátkozni, és nem akar tenni - néhány gesztuson túl - a kapcsolatért, akkor tényleg érdemes a szakítás lehetőségéről is elbeszélgetni. #6 voltam
2015. okt. 26. 12:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok én is. Egyszerűen benne van az ember gondolataiban lehetetlen kiverni a fejemből mit tett. Ugyanez volt csak nem egyszeri alkalom ráadásul. Munkahelyen belehabarodott egy nőbe, bujkáltak, mentek a szerelmes smsek, hívasok, csókok...nem tudom valaha jobb lesz e. Elhagyni én sem akarom van egy közös gyerekünk, életünk, 12 éve együtt vagyunk. Talán ezért is fáj ennyire.
2015. okt. 26. 13:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Hozzateszem tudom hibáztam én is sokmindenben. Változtattam magamom sokat. De akkor sem ez lett volna a megoldás részéről. Ugyanúgy a te esetedben sem.
2015. okt. 26. 13:12
 15/24 A kérdező kommentje:
Én próbálom nem emlegetni,mert az nem segít neki,de nekem meg főleg nem. Azt hiszem el kell határoznom magam....
2015. okt. 26. 13:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje tudtad meg? Ha 1-2 hónapja még szerintem normális hogy ennyire benned van. Ha fél év múlva is nap mint nap ezen kattogsz ott lesz már baj. Szerintem.
2015. okt. 26. 14:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Megkerdeznem, hogy a kerdezo 11-es kommentje elott mibol godoltatok, hogy ferfi a megcsalo fel? Mert egybol azt irtatok, hogy gatyaja stb.
2015. okt. 26. 15:04
 18/24 A kérdező kommentje:
A megcsaló férfi és az eset kb kicsivel több mint egy hónapos.
2015. okt. 26. 15:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Hogy derült ki, mennyi ideig tartott nekik a dolog?

Ettől is függ, mennyire lehet túlléppni rajta.

2015. okt. 26. 19:17
 20/24 anonim ***** válasza:

17: Ahogy fogalmazott a viselkedésük, reakcióik leírásakor, abból én egyértelműen beazonosítottam, ki kicsoda, nem is tűnt fel, hogy nincsenek nemek említve.

Lehet tévedni is ebben, volt már ilyen is nekem itt.:)

2015. okt. 26. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!