Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, tanácsok az alábbi helyzetet illetően?
Van egy régi barátnőm akinek nemrég segítettem beköltözni az új lakásába. A fárasztó nap után fájt a háta és megkért, hogy masszírozzam meg. Odáig jutottunk tetőtől talpig megmasszíroztam és csak a bugyi maradt rajta félig lehúzva. Rendesen kiélveztem a helyzetem. Hát nagy örömöm leltem benne és ő is. Nagyon tetszett neki és azt mondta, hogy még igényt tartana további lazításokra. Megbeszéltük, hogy masszírozó társak leszünk. Szeretném rávenni, hogy tabuk nélkül masszírozzunk de félek, hogy tönkremegy egy életre a barátságunk ha felhozom és ő meg nem vevő erre a dologra.(Jelenlegi kapcsolatom is rámehet)
Megbeszéltük, hogy ezt az alkalmat meg az elkövetkezendőket nem reklámozzuk ezért bizakodó vagyok.
Ötletek, hogy kezeljem a helyzetet és haladjak óvatosan?
Tud róla, hogy masszírozok de azt nem, hogy ilyen mértékben csináltam. Megcsalni nem fogom mert addig szerintem egyikünk se fog elmenni. Idegen emberhez nem mennék és nem is masszíroznék. Nálunk az a gond, hogy a párom nem szeret masszírozni és őt se nagyon lehet.
Azt már megbeszéltam vele, hogy ha valami igényt nem elégítek ki akkor jelezze és megteszem. Szóval ha fordított helyzetben volna a dolog és mondjuk masszőrhöz menne vagy kérne valakit az nem zavarna csak tudjak róla. (sokan járnak a családban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!