Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények, tanácsok az alábbi helyzetet illetően?
Van egy régi barátnőm akinek nemrég segítettem beköltözni az új lakásába. A fárasztó nap után fájt a háta és megkért, hogy masszírozzam meg. Odáig jutottunk tetőtől talpig megmasszíroztam és csak a bugyi maradt rajta félig lehúzva. Rendesen kiélveztem a helyzetem. Hát nagy örömöm leltem benne és ő is. Nagyon tetszett neki és azt mondta, hogy még igényt tartana további lazításokra. Megbeszéltük, hogy masszírozó társak leszünk. Szeretném rávenni, hogy tabuk nélkül masszírozzunk de félek, hogy tönkremegy egy életre a barátságunk ha felhozom és ő meg nem vevő erre a dologra.(Jelenlegi kapcsolatom is rámehet)
Megbeszéltük, hogy ezt az alkalmat meg az elkövetkezendőket nem reklámozzuk ezért bizakodó vagyok.
Ötletek, hogy kezeljem a helyzetet és haladjak óvatosan?
"Jelenlegi kapcsolatom is rámehet"
Ez elég információ a válaszra...
Hát figyu. Ha melltartó sem volt rajta, akkor szeirntem ha újra eljuttok idáig és már ott vagy akkor fogd meg a bugyit és kérdezd meg tőle, hogy mit szólna ha szabaddá tennéd azt a részt is. Ennyi. Nem hiszem ,hogy ennyitől bármi probléma lehetne, csak egy kérdés ha már ott tartotok.
Ha azt mondja, hogy mehet, akkor mehet. Utána szép óvatosan nagyon nagyon lassan közeledj a belső combjainál, néha nembaj ha belemarkolsz a fenekébe és tud róla hogy bizony te ott vagy közel hozzá és látod telejes valójában....
Aztán ha már párszot végigmentél így rajt, esetleg a punciját is megsimíthatod kívülről de csak éppen hogy egyszer gyorsan "véletlenül" vagyis mert az is ott van és oda tartozik. Szóval ha nem szól érte akkor menj vissza arra a részre is mindig pár másodperccel több időre, ha viszont látod rajta, hogy élvezi akkor ne fogd vissza magad, jól masszírozd meg ott is neki. Ha egyre jobban élvezi akkor jöhet a nyelv ;) Én is így csináltam egy csajnak, nehéz leírni de ha fokozatosan és jól csinálod akkor mindenkinek jó lehet.
Miért nem a pároddal csináljátok ezt? -_-
Ameddig kapcsolatod van, szerintem ne haladj semerre, mert ezzel a párodnak is és magadnak is rossz érzéseket fogsz okozni. Ha meg nem vagy boldog a kapcsolatodban, akkor legyen benned annyi tartás, hogy odaállsz a párod elé és elmondod neki, hogy ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!