Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan buktathatom le? Számító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktathatom le? Számítógép és egyéb zsenik!?

Figyelt kérdés

A gépén 3 böngésző van telepítve,új e-mail címet használ,idegen telefonszám van a telefonjában egy családtag nevén mentve.

A megkérdezés nyíltan nem működik mert tagad,és még én vagyok a hibás mert kötekszem. Sajnos már kérdeztem és tettlegességig fajulhat a dolog. A telszámot én nem tudom hívni mert bármikor hívomazt mondja a gép hogy az előfizető kérésére nem kapcsolható. Talán tiltva vagyok. Tudakozó szerint a szám titkos.

Segítsetek hogy járjak ennek a megalázó helyzetnek a végére?

2015. okt. 21. 13:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Sajnos ebben az esetben nem működik a "lépj le".

Tíz éves kapcsolatról van szó,családdal.

A viber csak akkor működik ha arra a telefonra rakom amin a telefonszám van? Tudom hülye kérdés de én magam is az vagyok ebben a témában. Ha az én telefonomra telepítem és mentem a kapcsolatok közé a számot akkor kiír valami nevet?

Sajnos ha hívom szám nélkül akkor ki sem csörög. Annyit mond hogy a hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható. Számmal pedig nem szeretném hívni. Pedig jó lenne kitudakolni ki van a vonal túlsó végén.

Az idegen email cím használatára mi lehet a megoldás?

2015. okt. 22. 06:34
 12/18 anonim ***** válasza:
2%
Én az ilyen szimatoló, bizalmatlan nőt úgy vágnám ki, mint a taknyos papírzsebkendőt.
2015. okt. 22. 08:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm;nagyon sokat segítettél a válaszoddal

....Az olyan férjjel mit csinálnál aki szabadidejében lelép ismeretlen helyre. Minden folyosón ,bejárati ajtón kívül lefolytatott beszélgetést töröl a mobiljából,és eltünteti a folyószámlakivonatot?

2015. okt. 22. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel tagadta, amikor rakerdeztel, ugy velem, nem is indithato el egy terapias jellegu beszelgetes, ami a kozos jovo iranyaba mutatna, mindket fel egyertelmu szandeka eseten. Nyilvan a lepj le esetedben csak a megoldas iranyat jeloli ki kepletesen.

Ne kergess illuziokat, csak feleslegesen huzod az idod.

2015. okt. 22. 21:37
 15/18 Ypszilon1980 ***** válasza:

A legjobb a keylogger.

A másik verzió az, hogy veszel egy nyomkövetőt és beteszed a táskájába vagy oda ahol nem veszi észre, utána meg kielemzed, hogy hol járt aznap. Általában google térképen elhelyezi az útvonalat.

De sajnos azt kell mondjam, hogy semmi értelme. Talán direkt csinálja, talán titkol valamit, de az tuti, hogy valami nem stimmel. Miért nem hívod egy olyan telefonról, amit nem ismernek és akkor nincs letiltva, mondjuk fülkéből? Mondd azt, hogy közvélemény kutató vagy............ vagy megbízol benne, előbb-utóbb minden kiderül.

2015. okt. 24. 16:50
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Elég egyértelmű a helyzet. Mi fog változni, ha kinyomozod az új nő nevét? Megnyugszol tőle és hátradőlsz, h ez is megvan?
2015. okt. 25. 07:27
 17/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Valóban azt érdemes átgondolnod, hogy mi van, ha megtudod ki az. Min változtat?
2015. okt. 26. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:
16-osnál a pont. Mivel ez tuti már, sokra nem mehetsz a nevével ha csak nem akarok megkeresni és megtépni mint egy kisebbségi. :D
2015. nov. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!