Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 3. olyan nőbe futok aki "mondd valamit" közben meg másokkal is "kavar". Ez már trend?
Nem vagyok egy naív férfi, igazából nekem is volt ilyen korszakom amikor "hajtottam a nőket". Na de amikor az ember tök komolyan beszél a másikkal, elmondja milyen tervei vannak, és sugallja hogy: "figyi nem csak szexelni akarok veled", akkor miért kapcsol be a nőknél valami és kezdenek el több vasat tartani? :D
Tudom, nem mindenkire igaz ez, csak az utóbbi tapasztalataim ezt mutatják. Ez valami új divathullám? :D
Megfordult a kocka?
26F
Szerintem itt nem erről van szó, hogy neked ígér valamit, közben másokkal is kavar, hanem x pasival kavar, köztük veled is, és várja, hogy valaki megfogja, hogy más ne kelljen (ilyen nem lesz, ha megfogná, eleve nem játszana egyszerre több játékban, max új ember jöhet a képbe).
Bárcsak eljutnék abba a dilemmába, hogy válogathatok a pasik közül...Nyilván itt játékról van szó, ha te komoly kapcsolatot akarsz, akkor én inkább azon gondolkodnék el, hogy milyen kritériumok alapján választod ki a potenciális partnereket... az összes szingli lány közül, akit ismerek, egy játszik ilyen játékokat, és ő is nemrég lendült bele, előtte évekig várt egy férfit az életébe, most pedig egyszerre lett több is, viszont mégse köteleződne el...Ami nem csoda, szerintem nőként még mindig nagyobb kockázat egy kapcsolat, jobban meg kell választani a partnert, egy csalódás után pedig mit lehet csinálni? Kényszerszingliség vagy szexpartnerek komoly szándék nélkül, míg nem a következő nagy igazi, aki mellett újra lehet szőni a menyasszonyruhás álmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!