Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevagyok zavarodva. Mit tegyek?
Szóval egyszerűbb volt félrek**úrni mintsem megbeszélni és változtatni a problémán. Vagy legvégső esetben szakítani.
Egyszerűbb volt csak félrek**úrni, sebaj.
A lényeg, hagyd ott a jelenlegi párocskádat mihamarabb.
Ez az, nem kell megbeszélni a dolgot, inkább beleülni az első zászlórúdba, ami eléd kerül!
Aztán azt a szerencsétlent is dobni!
Ezt felénk bableveses k.rvának mondják.
Tudom, hogy semmi kozom hozza, de en ugy meghalgatnek egy olyan beszelgetest ami ilyen elhanyagolas eseten zajlik.
Foleg nem ertem, hogy fejezodik be egy ilyen kommunikacio? Felvetem, hogy baj van, nem foglalkozol velem, nics szex, nem jo a kapcsolat. Erre az a valasza, hogy nem erdekel? En akkor azt mondanam, hogy jo igy dontottel, tiszteletben tartom, nekem ez nem felel meg, szamomra veget ert ez a kapcsolat, uj kapcsolatot keresek. Igy nincs megcsalas, es megmarad a gerinc is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!