Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kitágult hüvely?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitágult hüvely?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy eggyütt élünk.A szex nagyon jó vele az átlagos szeretkezésünk elején előjáték után amikor behatolok finoman szűk néha még óvatosnak is kell lennem.Többször felfigyeltem rá hogy du műszak után 10 kor hazajön fürcsi szokásos előjáték semmi extra.Amikor behatolok azt érzem hogy meglepően tág.Nem tudom eldönteni megcsal vagy annyira kívánt.Szerintetek?
2015. okt. 11. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Megcsal egy négerrel.:/
2015. okt. 11. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha pl munkában szexelne akkor a hüvelye még órákon át tág volna?

Ha délelőttös akkor nem?

Ha megcsalna akkor szerinted csak délutáni műszakban/után tenné ezt?

Nem szokott fájni a fejed ettől a sok értelemtől ami benne lakozik?

2015. okt. 11. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:

megcsal

a műszakban

a főnöke kényszeríti, de ő élvezi mert kitágiccsa

2015. okt. 11. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Este jobban rád hangolodik, kiván.
2015. okt. 11. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt figyeltem meg magamon, hogy reggeli szexnél, vagy lazulós nap után szűk vagyok, de egy 13 óra futkorászós műszak után elég laza.
2015. okt. 11. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Az életkor növekedésével lazul a punci feszessége (erre még rátesznek a szülések is) ez van.

A felvetésed meg butaság.

2015. okt. 14. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!