Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkor hüvely számít szűknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkor hüvely számít szűknek?

Figyelt kérdés

2015. máj. 1. 15:36
 1/5 RRR ***** válasza:
a 2 arasznál kisebbet :DDD
2015. máj. 1. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát,ha mondjuk egy mini tampont nagy nehezen tudsz feltenni.
2015. máj. 1. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolom ha egy átlag vastagságú pénisztől is igen intenzív hüvelyi orgazmust él át a nő... (mert szűk és így erősebb inger neki)

Szerintem ha 2 ujjad nehezen megy be, az szűk.

2015. máj. 1. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy ujjam se megy be :D
2015. máj. 1. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyerekek ne hülyéskedjetek már...

ha egy gyerek kifér bármilyen méretű hüvelyen akkor csak azért lehet szük, mert nincs megfelelően tágítva...

Nekem is volt dolgom olyan lánnyal aki sírt hogy nem fér be az ujja. Én meg komfortosabbá tettem magam miatt is és azóta ő sem panaszkodik... :p

Minden csak hozzáértés kérdése :D

2015. máj. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!