Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád az exed új barátnőjének, hogy magcsalták-veled?
Fölösleges részletekkel nem untatnék senkit, így röviden írom le. Exbarátommal a nyáron egy nyaraláson futottunk össze, és lefeküdtünk egymással. Én úgy tudtam, hogy neki sincs senkije (direkt rákérdeztem, váltig állította, hogy nincs.) Azonban kiderült, hogy akkor már együtt volt a barátnőjével, akivel szombaton találkozni is fogok, mivel egy lakásavató bulira vagyunk hivatalosak.
Őszintén szólva szeretném neki elmondani, mert engem is csaltak már meg, és k**va rohadt egy érzés. De nem áltatom magam, benne van a bosszúvágy is, mivel engem is átvágott.
Viszont bennem van az is, hogy nincs közöm(?) az ő kapcsolatukhoz, de így...? Én nem akarok a csajjal szemét lenni, ő nem tehet róla, de a pasi megérdemelné, hogy kidobják.
Szerintetek?
Köszönök mindent választ!
Kedves utolsó: nem szeretnék beleszólni, és tudom, hogy nem lennék boldogabb, de csak-csak emberből vagyok. És az bánt, hogy így átvágott, mivel tudta, hogy ha tudomásom van barátnőjéről, sosem történik meg az a néhány éjszaka.
Mártírt sem akarok jétszani, de amikor engem megcsaltak, az kegyetlenül rossz volt, de igazatok van, tartom a számat.
>Őszintén szólva szeretném neki elmondani, mert engem is csaltak már meg, és k**va rohadt egy érzés.
Akkor mondd meg neki, a lány hosszabb távon jobban jön ki, ha megtudja, a srácnak meg úgy kell, ha ilyen gerinctelen.
Én nem agonizálnék ezen a közöm van hozzá-nincs közöm hozzá dolgon. Ha a barátnő helyében lennék, nem érdekelne, ki mondja, de tudni akarnék a dologról. Ha sosem derül ki, és már a kapcsolat elején ilyen, akkor valószínűleg a házasság és gyerekek mellett is ilyen lenne, és ha akkor tudom meg, sokkal rosszabb érzés lenne. Így viszont még kapnék egy lehetőséget, hogy időben eldöntsem, akarok-e vele élni ilyen körülmények között is. A megcsalás azért undorító dolog, mert belekényszerítenek egy olyan helyzetbe, ami nekem rossz, de még csak nem is tudok róla, és így tenni sem tudok ellene, vagy legalább elfogadni sem tudom.
Az egyedüli hátráltató tényező az lenne, hogy te vagy az exbarátnő, de ha mutatsz nekem sms-eket és egyéb beszélgetéseket, dátumozva, amik egyértelműek, akkor szerintem hinnék neked. Utálnálak, mint a fene, de azért alapjáraton hálás lennék (amiért még jobban utálnálak), csak ezek az erős érzelmek nem direkt neked szólnának, csak simán rajtad csapódnának le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!