Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka hogy sokkal több a megcsalás manapság mint 30-40 évvel ezelőtt? Ennyire élvhajhász értéknélküli hűségnélküli brigád lett a mai fiatalság?
Szerintem nem több, csak a közösségi médiának és a mobiltelefonoknak köszönhetően könnyebben kiderülnek a dolgok.
Falun éltem sokáig (20 évig) és ott mindenki mindenkivel... igen, az idősebb korosztály is.
"hogy sokkal több a megcsalás manapság mint 30-40 évvel ezelőtt"
Erre tudsz valami hihető forrást mutatni?
régen volt 1 havi lap, meg egy rádió 2 fogható sávval.
Szóval a hír 1 év alatt járta körbe a világot és volt ahova el se jutott.
Vidéken ennek nagyobb hagyománya van. Csak most már van telefon, és könnyebb lebukni. Régen nem volt ilyen könnyű elcsúszni.
Nekem a "csajom" gyöngyösi, elég sok embert ismerek, ott, de azt tudom, hogy 90%-a a városnak félrejár. Köztünk az én mostani csajom is, velem. :D
De tudnék ám a Hatvaniakról is mesélni, főleg az élenjáróról. :D De ott most sem szokás reklámozni, hanem mindenki félrenéz, meg csöndben marad. És úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Ez vidék ott 300 éve alatt csak az épületek lettek mások, az emberek nem. És a szokások sem. Ha szar a házasság, mindenki félrekefél, aztán úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Ezért szeretek vidékre járni 2 nap alatt simán összefogsz magadnak 3-4 nőt, és tuti, hogy mind házas.
Valószínű, hogy nem a mennyiség több, hanem a kifogás. Manapság már annyiféle elvárás lehetséges és olyan szabadok az emberek, hogy gyakoribbnak tűnik.
Egyébként meg sokan ész nélkül, akár csak a szex miatt mennek bele egy kapcsolatba és a végén kiderül, hogy nem is illenek össze. Legalábbis nekem ez az eddigi tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!