Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiket megcsalás közben rajta kapott a párjuk?
A szeretőmmel sétáltam a városban és akkor botlott belénk a barátnőm. Azt mondtam, hogy egy csoporttársam a suliból, akivel dumáltunk és tanultunk együtt. Szerencsére rajtam volt az iskolatáska és épp egymás kezét sem fogtuk, amikor meglátott minket. Odamentem hozzá és én köszöntem rá jó hangosan, hogy eltereljem a gyanút.
Mindketten elég jó csajok, szép arcúak, jó testűek. De a szeretőmmel az ágyban sokkal több mindent megtehetek. És nem igényel sok foglalkozást, elég neki ha havonta csak párszor találkozunk dugni. Barátnőm kb. 1 éve van meg, a szeretőm nyár eleje óta.
22/F (barátnőm 19, a szeretőm 20)
Kort nem irok mert régen volt.
A lány 22 volt az anyja 41. De mintha a csak a nővére lenne!
In fraglanti!
Anyuka lovagló pózban. Nehéz lett volna kimagyarázni. Igaz abban a stádiumban voltunk amikor nem is akartunk magyarázkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!