Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire nehéz, egy összetört...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz, egy összetört és becsapott nő szívének az elhódítása?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy nővel akit nagyon megkedveltem (talán mostanra többet is érzek) Csak sajnos az előző kretén fiúja megcsolta, hazúdott is neki és nem igazán bízik meg a fiúkba (és a bókokban sem hiszi el).

2015. okt. 4. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Ha jól nézel ki, akkor könnyű. Ha nem, akkor nehéz. Az, hogy egy nő mennyire bízik benned, a külsődön múlik.
2015. okt. 4. 11:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs semmi problémája a külsőmmel (bejövős ő mondta) társaságomat és személyemet pedig nagyon kedveli
2015. okt. 4. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz mégse nézel ki elég jól, hogy meg is tudjon bízni benned.
2015. okt. 4. 11:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Bizalom szerintem nem külsőségen múlik!
2015. okt. 4. 11:20
 5/11 Költőnő? ***** válasza:
hát ezt a bizalom dolgot azért neki is akarnia kéne
2015. okt. 4. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
A nőknél minden a külsőségeken múlik.
2015. okt. 4. 11:33
 7/11 A kérdező kommentje:
De a kérdés nem a bizalom volt, hanem hogy mennyire nehéz elnyerni egy összetört szívet
2015. okt. 4. 11:44
 8/11 Költőnő? ***** válasza:
hát sztem szerves részét képezi. Magamból kiindulva: Nem tudom magam adni bizalom nélkül.
2015. okt. 4. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Pajtás, ha eddig nem volt semmi, akkor nagy az esélye, hogy mész barátzónába. Már csak azért is, mert ilyenkor nem társat keresnek, hanem lelki szemetesládát. Hanyagold a csajt.
2015. okt. 4. 13:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát ez majd kiderül!
2015. okt. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!