Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás enyhítő körülmény a bíróságon?
#8 Nem süllyedek a szintedre nem minősítelek.
Az utánad szólók úgy érzem, hogy engem igazoltak. Köszi nekik. :-) És nagyon sok a női bíró....
A szerelemféltést a sajtó hangoztatja, és csak a bűncselekmény okaként. Enyhítő/súlyosbító körülményként nem szerepel sehol. Tudtommal.
Viszont a zöld/piros pacsik aránya is tükrözi a szomorú valóságot. Sokan (unatkozó nők?) 100%-os bizonyossággal állítanak itt valótlanságokat, csupán felindultságból, gondolkodás nélkül. És közben sértegetik azokat, akik esetleg tudnak arról, hogy mit írnak. A piros pacsik meg mennek a nem tetsző valóságra, és a zöldek hűen tükrözik a tetsző, akár hibás válaszokat is. :-)
A kettős mércén lehetne vitatkozni, ha nem lenne rögzítve az alkotmányunkba. De rögzítve van, tehát az sem lehet vita téma.
Nem tartozik a tárgyhoz, ezért nem írtam ki a koromat. Eszembe sem jutott. A nemem érezhető volt az írásomból. :-)
Viszont az is téged minősít, - ha már engem sértegetsz a korommal - hogy nem írtad ki, hogy egy 20 év körüli nő vagy. De már írhatsz akár 60-at is, a megítélésed nem változik.
Részemről lezártam. Jöhetnek a válogatott sértések piros pacsik, ha nem ütik a lécet, nem reagálok.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!