Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ha nagyon imádtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha nagyon imádtok egy nőt, akkor hűségesek tudtok hozzá lenni vagy erősebb a férfi ösztön?

Figyelt kérdés

2015. szept. 25. 22:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
A férfiösztön nem létezik. Azok a nők találták ki, akik ellustultak a párkapcsolatban, és ezért a férfi lecserélte őket friss húsra. Most őszintén, kinek kell egy unalmas társ? Senkinek. Csak könnyebb a férfiakra fogni a dolgot, mint beismerni, hogy állóvíz lett a lángoló szerelemből ( és ez többnyire a nő hibája!).
2015. szept. 26. 14:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Jó olvasni, hogy vannak mèg hűsèges fèrfiak :)
2015. szept. 26. 20:24
 13/25 mikeXxX ***** válasza:
73%
Ez egy nagy baromság már bocsánat de egy nőnek sokkal könnyebb megcsalni a párját egy két mosoly és máris van 200 jelentkező mig egy férfinak udvarolni kell és randizgatni mire elér valamit . de , hogy a kérdésedre válaszoljak annak a kapcsolatnak semmi értelme, akkor inkább szakítok vele és aztán keresek valakit kivel aztán.... ! ha kapcsolatban van 2 ember az tisztelje egymást ennyire ! bár ez kihalt én ezt látom ! 36f aki kinézetre 26 f :-)
2015. szept. 28. 13:09
 14/25 Kovács István09 ***** válasza:
71%
Ha imádom, akkor hűséges leszek, de ha valamiért már nem imádom, akkor szakítok. Ha megcsal, akkor ide írom ki kérdésnek, hogy mit csináljak:)
2015. szept. 28. 13:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszi fiúk!Ennyi szép választ olvasva,most kicsit vissza adtátok a hitemet :)
2015. szept. 29. 14:03
 16/25 Buzz Lightyear8 ***** válasza:
Konkrétan "nem létezik más nő a földön", amikor imádsz valakit.:)
2015. okt. 2. 07:30
 17/25 anonim ***** válasza:
35%
Ez ferfi oszton dolog van ostobasag. Ez ilyen dolog... nem dolog. Minden nem van jo ember meg rossz ember is. Ha ferfi szeret a not akkor csal meg miert? Akkor megsem szeret...es ki irta fent nincs becsuelt es tartas, mert ha nem szeret mond meg neki ez teny, es utana kezded uj elet, ha lezart regi.. nem kozben okoz fajdalmat es szenvedest a masik ember.
2015. okt. 2. 09:29
 18/25 anonim ***** válasza:
3%
Az a véleményem, hogy miért nem lehet szeretetet adni másnak is csak egy embernek? A legszebb dolog egy ölelés, mosoly, csók. De mi emberek önzőek vagyunk és magántulajdonnak tekintjük a másik embert. Ezért találtuk ki a házasságot is. 38/F Egyébként ha szeretem a párom és ő ezt viszonozza is nem havi 1 szexel hanem rendszeressel akkor nem csalom meg, de ennek ellenére az egész társadalmi rendszer hülyeség így, azért van olyan sok válás és megcsalás...
2015. okt. 2. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nagyon oda vagyok érte, vagy imádom, akkor nem tudnám szerintem megcsalni (legfeljebb olyan eseteket kivéve, ha egy másik nő mászna rám, mert annak mondjuk szerinte kb senki sem tudna ellenálni. )

De ha már csak úgy benne lennék egy kapcsolatban, de nem lennének azok a hatalmas érzések lenne, vagy a párom már nem találnám annyira szexinek, de mondjuk alakulna valaki egy másik, szexibb vagy hasonlóan szexi nővel, akkor szerintem már nem zárkóznék el hogy másik nővel szexeljek.

2016. júl. 14. 10:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem kezd már uncsi lenni,h úgy írnak a férfiakról mintha nekik kötelező lenne megcsalni a párjukat. Mintha az lenne a férfi imázs, h fűvel fával együtt kell lenniük. A nők ugyan úgy félre mennek,csak ez nincs reklámozva. Az a férfi aki szereti a párját oda van érte, az nem csalja meg,és meg se fordul a fejében. Az pedig,aki már nem szereti a másikat és hajlam is meg van benne úgy is megteszi. Ne általánosítsuk már a férfiakat. Nők közt is vannak borzalmasak. Hozzá teszem nő vagyok..
2016. júl. 14. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!