Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén, mi vesz rá titeket arra, hogy megcsaljátok a párotokat?
Az én véleményem az hogy meg kell találni az igazit.Nem a nagy I-s igazit,mert olyan nincs,akkor sosem vitáznál,hanem aki mellett megkapsz mindent.Mint a 10-es mondja.Eleget papolt mielőtt lépett.A párom 2 házasságon van túl.Ez a harmadik kapcsolata.Nemrég beszélgettünk pont erről,mert anno mindig voltak egyéjszakás kalandok,család mellett is.Most ennyit felelt mikor megkérdeztem mellettem gondolt-e rá:
Nem Kicsim.Mert tudod ez az a kapcsolatom ami NEM FOGHÍJAS.Semmi nem hiányzik.Ez a lényeg.Nekem nincs más dolgom mint ezt fenntartani.Sikerül is jópár éve.Ugyanakkor meggyőződésem hogy a hűség valamilyen szinten korhoz kötött.Érned kell hozzá.Kell legyen veszteséged előtte.Fájdalom.Buta szó de ebből fakad a megbecsülés.A párom csak hétvégente van itthon.De vasárnap estétől péntek estig is minden szavából,smséből süt a szerelem,az hogy értékel,hogy bármerre jár nálam nem láthat gyönyörűbbet!
Tehát a kérdésre a válasz sokszor maga a nő...A páros másik fele.
Tudom vannak akik kamaszkoruktól egyazon kapcsolatban élnek és hűségesek.Maximális tiszteletem.Rájuk ez nem vonatkozik.
16-os nem létezik igazi, férfi és nő sosem fognak egyezni 100%-ban... Nekem azt mondta egy nő akivel ismerkedtem, sosem fogok olyat találni nőben mint amilyen vagyok férfiban mert nagyon ritka az értékrendem és nézeteim...
És 2 évig a mostani páromnál is azt éreztem őt kerestem mindig, csak amióta gyerekünk lett én a sarokba kerültem teljesen és parkoló pályára... Én még ma is őt tartom az igazinak csak hiába csinálok bármit, ő nem töri már magát a régi életünk vissza állítására, lehet csak gyereket akart vagy mert 5 évvel idősebb neki már a nemi élet nem lett annyira fontos...stb.
Pontosan erről beszéltem.Legtöbb esetben a nő maga az ok.Mint nálatok is.
Ami az érettségedet illeti,minden kivétel erősiti a szabályt.Vagy felrúgja...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!