Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy járjak ennek a végére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy járjak ennek a végére?

Figyelt kérdés

Sosem szoktuk a barátnőmmel egymás telefonját nézegetni ,de ha valamire kell esetleg ,bármikor használjuk a másikét.

Ma valamiért akadált a polcon ,megfogtam ,hogy arréb rakom.Erre ő mikor nyúltam érte odaugrott ,és mint egy idegbeteg kitépte a kezemből.Ez elég fura volt ,mert eddig bármikor nyomkodhattam ,nézhettem.Kérdeztem mi volt ez ,erre azt mondta ,hogy ezentúl ő sem fogja az én telefonomat nézni...

Amúgy más gyanús dolga nincs ,ezért nem tudom most mire gondoljak.Talán még annyi ,hogy az előzmények törölve vannak mindig ,ezt úgy vettem észre hogy valamit meg akartam keresni amit korábban néztem.

2015. szept. 20. 20:41
 1/10 RRR ***** válasza:
69%

ne gondolj egyből rosszra

lehet,hogy valamilyen meglepit készít elő neked

és az nem feltétlen egy másik hapsival valófélrelépés!!!!!!!

2015. szept. 20. 20:44
 2/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem ,hogy meglepne ,egyrészt a közelben sincs semmi alkalom ,másrészt egyszerűen nem vall rá.
2015. szept. 20. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

az én telom mindenkinek tabu

ebben van az életem. nem szeretném hogy valaki kutakodjon benne

2015. szept. 20. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé fura. :( Egyik pillanatról a másikra így viselkedni? Nekem egy gyanús.

Milyen a kapcsolatotok mostanság? Mindenről tudtok őszintén és nyíltan beszélgetni?

Szerintem kérdezz rá mégegyszer, hogy mi ez a váltás, legyen őszinte veled és ne kifogásokat keressen. Ha eddig jó volt, akkor most miért nem?

2015. szept. 20. 20:52
 5/10 A kérdező kommentje:
jó a kapcsolatunk ,teljesen szabad teret adunk a másiknak ,nincs féltékenykedés pitiáner dolgok miatt mint facebook lájkok meg ehhez hasonló hülyeségek miatt.szóval nem is értem ,tudja hogy nem sértődök meg ha esetleg valakivel chatel átlagos témákról és véletlen meglátom ,mert nem szoktam direkt azt nézni egyébként.úgy bánt ,nem tudom mi volt ez ,főleg amilyen idegbeteg módon kitépte a kezemből ,pedig most csak arrébb akartam rakni.
2015. szept. 20. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszéld meg vele, mert most kétségek között vagy, és ez nem jó egy kapcsolatban!

Figyeld meg a testbeszédét és hanglejtését: ha nem tud normális hangnemben és természetes módon (tehát ideges lesz közben) beszélni erről a témáról, akkor titkol valamit.

2015. szept. 20. 21:04
 7/10 anonim válasza:
Ne is haragudj, de sajnos azt kell mondanom, ez több, mint gyanús. Az én párom is hasonlóképp le, le volt jelszavazva a tabletje, holott korábban sosem. A gyerekünk szeretett volna rajta játszani, ameddig nincs itthon, kértem, adja meg a jelszót, de nem adta meg... Na nekem se kellett több, másik telefonon belépve maradt, és azt elfelejtette lejelszavazni, le is bukott, hogy a munkatársával kavar. Szóval, járj utána szerintem!
2015. szept. 21. 08:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Ilyen nagy, hirtelen változás nem történik ok nélkül.

Az előzmények törlése is ilyen - már van valami lényeges titka előtted.

2015. szept. 22. 06:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gyanus, tapasztalatbol mondom. Az hogy valakik nezi-e a masik telojat vagy sem az a sajat dontesuk, de a hirtelen.valtozas roaszat jelent.

Ami nagyon fontos: ne mondd neki! Ne feltekenykedj, ne vond kerdore!

Ez nagyon nagyon fontos. Ha artatlan, akkor megviselheti a kapcsolatotokat, ha titkolozik, akkor pedig csak jobban fog figyelni.

Ha bizonytalan vagy, figyeld a hutlenseg gyakori jeleit: hirtelen megvaltozott szex, sokat beszel egy uj fiubaratrol, sokat jar el csajos estekre, keson er haza munkabol, megvaltozott a viselkedese, stb. A lenyeg, hogy a hirtelen valtozasokat kell figyelni, nem az a baj, ha valaki sokat bulizik mindig a barataival, de ha egyik naprol a masikra kezdi el, az fura.

Amugy a telefon rejtegetes sztem az egyik legegyertelmubb jel, nem ismerlek titeket, de ez alapjan en barmilyen vidam kapcsolatban gyanut fognek.

Forras: sajnos tapasztalat...

26/F

2015. szept. 22. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:

És ha csak szex oldalakat látogat?? Lehet szégyelli?? Ennyi is lehet nem pont megcsalás!

Forrás: tapasztalat

2015. szept. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!