Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezekbszerint társkeresőzik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekbszerint társkeresőzik? Ha igen, hogyan buktassan le?

Figyelt kérdés

A lasim mindenhova hurcolja a mobiljat.

Pl. Naponta van hogy 3x is elmegy a wcre persze telival es ilyenkor 25-30peecet bent van.

Nekem ezvfura. Az van a fejemben hogy lehet hogy pl tarskeresozik,isnerkedik chatel stb.

Amugy bem rejtegetiba mobilt,barmikor nyomkodhatom stb.

Tobsszor atnezten mar..semmi

De nekem ezva wczes ennyi ideig fura.

Mobdom neki most hogy ilyenkor aztvhiszem hogy pl tarskeresozik. Mo dja hogy hagyjam a hulyesegekkel.

Kerdezen,hogy szeribte ez megcsalas.e

Mondja,hogy szerinte a tarskereso nem megcsalas, de nem csinalja.

Hm.jo.

De ha ez szerinte nem nagy bun akkor

ott csak van valami..nem?

Van rengeteg tarskereso oldal es nyilvan nem az altalam isnert mail cimmel hasznalna..de van esely arra hogy lebukjon?

Mondom beki,hogy nehogy meglepetes erje ha megtalom,ilyetszol rogogve

,,csak akkor talalsz meg valakit ha beregisztralsz,,

Szoval beletette a bogarat a fulwmbe.

Egy tarskereso megmagyarazna ezt a sok telefon nyomogatast.

Van esely lebuktatni,ha igen hogyan?

2015. szept. 20. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:

A pasid tetriszezik a telefonján, miközben a WC-n ül. Más kapcsolat is túlélt már ilyen borzalmas dolgokat.

A leírtakból még arra tudok következtetni, hogy betegesen alacsony az önértékelésed, és ha a férjed tüllruhában, esernyővel rohangálva áriákat énekelne az utcán, abból is arra következtetnél, hogy biztos megcsal. Minden számodra nem nyilvánvaló dologra ez az első reakciód.

2015. szept. 20. 14:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Igazad van ,elegge para szämomra a megcsalàs

Csak nem tudom hogy minek mond nekem ilyeneket,ha nem csinalja.

Szoval nem ertem hogy mut nezeget naponta a wc 3x 20percig?

Tuti ismerkedik

2015. szept. 20. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
És szerinted miért ismerkedik? Hiányzik számára valami a kapcsolatból? Nem adsz meg neki mindent, amit kíván? Kifejezte már szóban, tettekben azt, hogy számára te nem vagy elég jó partner? Érezhetően nem a közös jövőtöket építi, hanem csak a saját életét? Megcsalta a korábbi partnereit is, esetleg találtál már valós bizonyítékot rá, hogy a párod flörtöl, nőzik a hátad mögött? Mire alapozod azt, hogy úgy érzed, ő egy megbízhatatlan, aljas személy, aki csak kihasználja az érzelmeidet, hogy lefektethessen, ameddig nincs jobb? Arra, hogy magával viszi a telefonját a WC-re? Én is szoktam. Játszom rajta. Unalmas ott üldögélni mindenféle agymunka nélkül. Neked ennyi elég ahhoz, hogy a legundorítóbb dolgokat feltételezd arról, akit szeretsz? Számodra nem lenne sértés, ha a párod azt mondaná, szerinte te minden mondatoddal és gesztusoddal hazudsz neki, csak érdekből eljátszod, hogy szereted, és közben jobbra vadászol a háta mögött? Azért nem ártana szerintem, ha ennél erősebb bizonyítékaid lennének, mert így csak vérig sérted a párod, amiért minden alap nélkül alja alaknak tartod, és valóban elhagy, hogy olyat keressen, aki bízik benne. Mi utal azon megcsalásra, vagy társkeresőzésre, amit mondott? Gondolod nem tudhatja az ember félrelépés nélkül, hogy egy oldalra be kell regisztrálni ahhoz, hogy böngészni lehessen rajta? Ha élete során bármikor próbálkozott a keresgéléssel, vagy ismerkedett ilyen oldalon, akkor már szakértő lehet az oldal "bonyolult" használatában. Hogyan következik ebből, hogy biztos, hogy kapcsolat alatt is azt nézegeti, és megcsal? Tudod, ha valakinek már nem vagy elég jó partner, arra az szokott az utolsó jel lenni, hogy nyomkodja a telefonját. A kapcsolatban már jóval korábban áthidalhatatlan problémáknak kell lenniük, mire az ember eljut odáig, hogy elkezd más felé tekintgetni. Úgy érzed, szakítás előtt áll a kapcsolatotok? Sokat veszekedtek? Csak azért vagytok együtt, mert összetart a lakás, vagy se vele, se nélküle kapcsolatban éltek?
2015. szept. 20. 15:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia.

Igaziból bárhol máshol is lakhatna.

Nagyon sokat veszekszünk a beteges bizalmatlanságom és paranoiáim miatt.

Pár hete a fejebe vettem,hogy Ő engem 1x már tuti megcsalt.

Bizonyítékom nincs, de valami fura érzésem viszont van :(

amugy ezzel a dumával, hogy "a társkereső nem megcsalás, de nem csinálom" dumája eléggé felkeltette bennem a gyanút.

Gyanús,hogy sokat nyomkodja a telefonját, akár éjjel is ha nem tud aludni..és a "privát" böngészőt használ, tehát kitörölgeti az oldalakat.

Igen nekem ez fura...

A szex jó közöttünk, igyekszem megadni neki mindent, figyelek rá, dicsérem, a kedvében járok, plusz meg lehet jelenni velem, igényes vagyok, ápolt, nőies,fiatal stb.

DE azért érzem hogy megcsal, vagy azért félek tőle, mert minden férfi szereti megerősíteni az egoját...illetve mert pl feszegeti a határait, vagy unalmas velem Neki, esetleg mert újdonságra és izgalomra vágyik.

Vagy pl itt a telefon téma: annyira kattogok azon hogy társkeresőzik hogy szerintem le se tud róla szokni stb

2015. szept. 20. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:

S engem nqgyon zavar,hogy bar az elejen tisztaztuk hogy a csok,a tapi, a szex stb mar megcsalas mindkettonknek..megis vannak tisztazatlan dolgok e teren

Igen, lehet prud vagyok es maradi de egyertelmunek tartom hogy nem flortolok es ismerkedek massal ha nekem van parom,ergo nem tarskeresozok.mert levelezes..utana talalkozgatas es tadaaam kesz os a valos megcsalas.

Es engem nagyon bant hogy o szerinte a tarskereso nem megcsalas, es ezekutan higgyem el hogy ha nem ellenzi azert megsem csinlja..hogyne...ez megmagyarazma azt hogy miert nyonkodja mindig a telojat .

Es lehet le se akarna magat torolni,mert mar fuggo.

Innentol kezdve meg szeribtem nincs mirol beszelni,mert ez nem kapcsolat hanem hazugsag.

Szegyen hogy egy ilyen alapveto dolog nem egyertelmu annak aki engem szeret.

Szoval nem tudom mit is gondoljak most ezzel kapcsolatban.

A masik meg az,hogy millio gondolatom van ami miatt a megcsalast sejtem.pl. un engem,valtozatossagot akar,vagy pl.ha tarskeresozik akkor egy szep csajra fwlfigywlt es vele beszelget es esetleg megnyero a csaj modora ezert nem is akarja torolni magat stb.

Pluaz egyedul olykor elmegy motorozni,ha en dolgozom.

Ilyenkor megfordul a fejemben,hogy lehet novel talalkozgat,foleg ha tarskeresozik stb.stb

2015. szept. 20. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:

regisztráció mindenhol kötelező:) neked is regisztrálnod kéne ha meg akarod találni. Ha tehát megtalálod akkor te is társkeresőzöl, nemigaz?

kimaradozik indokolatlanul? Van más furcsa szokása, ami korábban nem volt? A telo nyomkodása nekem csak akkor lenne feltűnő, ha nyomógombos telefonja lenne.

2015. szept. 20. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem maradozik ki, keso estig dolgozik (muhelyben,ferfiak kozott) ha esetleg neha kesik 10-20percet azonnal elmeseli hol jart.

Amugy ha melozok akkor max konditerembe megy le

Vagy pl. Ugye neha elmegyvegyedul mitorozni 1-2orara.

Mas gyanus nincsen

2015. szept. 20. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj fejezd már be ezt a beteges viselkedést!!! Már a többi kérdéseidnél is megírtuk többen is, hogy menj már el egy orvosoz, mert nem normális amit csinálsz! Saját elmondásod szerint is paranoiás vagy ezügyben. Mire vársz? Míg teljesen kicsinálod azt a szerencsétlen pasid?
2015. szept. 20. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, vegyük csak sorra.

Gyanús:

-hogy a hobbija a motorozás. És műveli.

-Az is hogy beszél az anyjával.

-hogy beszél a szüleiddel.

-hogy telefonozik a vécén (mint az okos telefon használók 90%a)

Nekem viszont az gyanús, hogy valami mentális defektusban szenvedsz.

Megjegyzem az ilyeneknél baromi ritka a betegségtudat. Megjegyzem, tapasztalat, ugyanis édesanyám bipoláris, néha még most is jelezni kell neki, hogy nem a nap van elcseszve, hanem szednie kéne a gyógyszert.

De ha így bánsz a pároddal, akit ugye szeretsz (elméletileg) akkor inkább vegyél egy kutyát és egy vibrátort.

2015. szept. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!