Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőzik a pasim?
A legvalószínűbb az amit írtál, ha társkeresőt látogatna, akkor feltehetően többször megjelenne az előzményekben(már abból kiindulva, hogy miért hagyna meg néhányat az előzményekben, ha a többit kitörli).
Dobd fel a kérdést, vádaskodás nélkül(ha esetleg felmerül, hogy miért nézted az előzményeket, akkor kerestél valamit, amit korábban megnéztél, de elfelejtetted, hogy hol találtad - vagy ilyesmi). Ennyi alapján én nem aggódnék a helyedben.
jajjj istenem.
Nagyon sokan fent vannak kíváncsiságból meg unalomból is társkeresőkön annak ellenére h van párjuk.
Ne foglalkozz ezzel. Nem lesz itt semmi gond.
De megesett már h tévedtem. De nyugi nálatok minden okés.
Nekem a fb-on volt hasonló esetem.
A sok nyomorult felugráló reklámok egyikére véletlenül rákattintottam és már regisztrálva is voltam a fb adataimmal. Aztán meg jöttek az üzik különböző pasiktól, barátomnak meg nem győztem magyarázkodni.
De egyébként, ha bensőségesebben nézegeti azokat az oldalakat, akkor azt is kimutatják az előzmények. A fb-on is vissza lehet nézni minden pici mozzanatot, minden kattintást. Ha nincs, akkor valószinű, hogy csak a főoldalakról lépett ki.
Ha valóban ezen oldalakat látogatná, akkor nem csak a kezdőlapjuk lenne az előzményekben, hanem pl. konkrét adatlapokra is rátalálnál. Az meg kicsit abszurd lenne, hogy utólag kitöröl az előzményekből mindent, kivéve a társkeresők kezdőlapjait. :-)
99%, csak az idióta reklámok miatt vannak ezek az előzményekben.
Könnyen lehet, hogy csak felugró ablak a társkereső. Nekünk napi rendszerességgel a randivonal, és a viszony.hu ugrik fel. Meg egy csomó játék, hitelreklám, stb...Nem csak a férjemnek, hanem nekem is.
Ha látogatója lenne az oldalnak a párod, akkor többszörösen jelenne meg az előzményekben 1 ilyen oldal, és nem csak a főoldal.
Plusz, ha megcsalna, szerinted nem lenne annyi sütnivalója, hogy kitörli az előzményeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!