Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasságban vagy sima járásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Házasságban vagy sima járásban nagyobb bűn a megcsalás? Vagy mindkét esetben ugyanaz?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 03:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden esetben az. A másik becsapása, megalázása. Én mondjuk házasságba rosszabnak tartom az már megerősített kötelék. Sokak előtt elismerte párjábak hűséget fogadott.
2015. szept. 13. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:

#6, Fogalmam sincsen, 2 éves viszony esetén mit tennék. Jelen esetben ez elmélet, hiszen nem vagyok húsz éve házas, így lehet, hogy adott szituban máshogyan reagálnék.

Egy biztos. A szimpla szex, kaland könnyebben megbocsátható, ahol érzelmek vannak, az sokkal fájdalmasabb. És igen, két éves viszony alatt valószínűleg már nem csak a testiség játszik.

Most azt mondom, megpróbálnám helyrehozni a házasságom, visszahozni a régi érzéseket a partneremben, ha ő is akarja. Ha mást szeret, és felém már teljesen elhidegült, akkor viszont marad a válás, mert így felesleges együtt maradni.

2015. szept. 13. 16:09
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem a parkqpcsolat megnevezesetol, hanem attol fugg, hogy a ket ember kozott szoba kerult-e mar, hogy ok mit ertenek az adott fogalom alatt es mi fer bele nekik a huseg, promiszkuitas stb teren.

Van akinek a jaras nem jelent teljes elkotelezodest es lazan veszi, es vannak nyitott hazassagok is.

A ket embernek szukseges tisztaznia nekik mi fer bele. Mindenki mas van akiknel mar egy szemezes is megcsalas valaki a tobb eves viszont is elnezi.

Akkor undorito es legalja es akkor megcsalas a megcsalas, ha az ismert jatekszabalyokat tul es atlepik a partnerek.

Ha egy hazassag elejen vagy menetkozben megbeszelik (akar valtozhatnak is a szabalyok), hogy egyik felnek se fer bele a massal valo aktus, de ennek ellenere az egyik suttyomban ferlekettyint, na az undorito. Ha azonban elotte szol, hogy figyelj csak lehet valtoztatni kellene frje bele ez is akkor nincs gond.(ha a masik beleegyezik)

Ha ilyen temarol szo se esik egy kapcsolatban, akkor az meg még nem parkapcsolat, ott nincs mit megszegni, es igy reklamalni se nagyon lehet.

2015. szept. 13. 17:20
 14/19 anonim válasza:

Szerintem mindenhogyan az...így is,úgy is fáj!

Én nem értem meg ezt a dolgot,mert minek kell megcsalni?

Mondd azt viszlát és azt csinálsz amit akarsz! ennyi...

ha meg szereted nem csalod meg,

mondom ezt úgy,hogy nekem nem volt fontos a papír és 15éve vagyok együtt a párommal

2015. szept. 19. 23:03
 15/19 jegecske ***** válasza:
A tisztesség nem a lepedőn kezdődik! Ennél nagyobb bünök is vannak4
2015. szept. 20. 13:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Akinek van egy kis tartása, az bármilyen helyzetben helytelen cselekedetnek tartja a megcsalást! Ha 5 napja járunk együtt, ha 5 éve járunk együtt, ha van papírunk róla, ha nincs papírunk róla. Teljesen ugyanaz!

Lehet az okokat feszegetni, meg az elhidegülést felhozni, de hogy helytelen cselekedet, azt senki nem vitatja.

2015. szept. 21. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudod #16 a világ szinesebb mint a lelkivilágod!
2015. szept. 22. 04:32
 18/19 Stewie Griffin(real) válasza:
Nem bűn az, de igazi szemétség. Ha már nem kell a jelenlegi partner, akkor válassz mást, de csak miután lezártad azt kapcsolatot.
2015. szept. 22. 11:46
 19/19 raudaeirikr ***** válasza:
Egyikben sem, ezek csak szerepek, státuszok, szerződések, üzlet, állami ügyek, tenyésztés, stb. Szerelemben lenne bűn. Ám aki szeret, nem csal. Az igazi átvágás tehát szerelmet hazudni lenne. Ám azt nem könnyű, puszta szóval nem lehet. Akit meg egy felületes színjáték és pár hangzatos szólam megtéveszt, annak mi is a szerelem? Ami nem szerelem, abból még lehet (mai napság nem is árt eleinte óvatosnak lenni). Ami már az, elmúlhat? Szerintem a legjobb együtt folyamatosan fejlődni, tapasztalni ("jó pap holtig tanul"), nem csak közösen taposni a malmot és forgatni a mókuskereket, akkor megmarad, sőt, erősödik.
2015. szept. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!