Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isabel25 kérdése:
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
8 éve vagyok a férjemmel, 3 éve házasodtunk össze. Van egy 2 és fél éves fiunk, és most várom a2.gyermekünket. Házasság előtt is viharos volt a kapcsoltunk,a férjem rendkívül flörtölős típus, én pedig pont az ellenkezője, pedig nagyon sokan udvaroltak nekem, lett volna alkalmam ha akarom.egyszerűen nem vagyok ez a típus.Sajnos előfordult, hogy házasságunk előtt átesett a ló másik oldalára és megcsalás lett belőle. Ilyen dolgok miatt elköltöztem tőle.Konkrétan egy félrelépésről tudok, de már nem tudom, hogy így volt e, mindenestre ezt lezártam magamban. Tiszta lappal indítottam, mikor igent mondtam neki. Azóta kétszer lépte át az általam vélt határt. Először egy tizenéves lányért való rajongását vitte túlzásba, most pedig chatalt egy idősebb nővel ittasan és hát bár nem volt trágár de udvarolt ,bókolt (ha nekem mondana ilyen szépeket...de nem)a folytatást firtatta, és persze a szex is szoba került egy mondat erejéig. Mikor számon kérten nem is is emlékezett.Ilyen komolyan van?! Nem vagyok szőrszálhasogató , szerinte is mindig jogosan"borítom a bilit". Sajnálja szárma bánja szeret és ezeket tudom is valahol.de ezek idővel mindig megismétlődnek. Még szerinte is minden rendben a házasságunkkal, mostanában a szex is fénykorát kezdte újra élni, mégis megtörtént és megbántott nagyon.ezek után rájön hogy nélkülem nem bírna élni a földön.közben a bizalmam fogy a lelkem összetörik és egyre kevesebb erőt érzek magamban az újrakezdéshez.Nem akarok válni.őa nagy szerelmem.még. 5 hónapos terhes vagyok.menni se tudnék hova.itthon vagyok még a kisfiammal.nincs munkám és teljesen kiszolgáltatva érzem magam.hogy hozzam rendbe a házasságom? Hol a határ? Nem igazán tudom ezt megbeszélni senkivel. A férjemmel beszélünk róla, de érdekel mások tapasztalata, meglátása.2015. szept. 1. 22:17
1/8 anonim válasza:
És te ehhez mentél hozzá?:D
Gondoltad majd megváltozik?
Hiszel még a mesékben?
Butaság volt az esküvő és a gyerekek.
Keress egy normális pasit és válj el.
2/8 anonim válasza:
Vagy ha maradsz akkor szokd meg hogy nyitott kapcsolatban vagy.
3/8 anonim válasza:
Őszintén szólva már nagyon rég elrontottad: ott, hogy tiszta lappal indítottál egy megcsalás után. Ilyet SOHA nem csinálunk, mert a felnőtt emberek nem változnak. A másik ok, amiért hiba volt, hogy ebből egy olyan házasság lett, amiben nincs bizalom. Olvasod a chatbeszélgetéseit. Ez milyen dolog? Tudod, hogy egy normális házasságban erre nincs szükség, mert a felek bíznak egymásban. Az nem a te hibád, hogy megcsalt, vagy, hogy újra meg fog (abban nem kételkedem, hogy meg fog), de az igen, hogy még mindig vele vagy. Elhiszem, hogy nehéz öt hónapos terhesen kiszállni egy házasságból. Akkor várd meg, amíg ki tudsz. Csak lelkileg készülj arra, hogy ennek a kapcsolatnak 1-2 éven belül vége kell, hogy egyen, különben csak szenvedni fogsz mellette.
4/8 anonim válasza:
Igy van jol leirta.
Máe akkor kellett volna másikat keresned amikor először megcsalt.
Az oké hogy te lezártad,de ő nem és folytatja.
Az esküvő meg oltári nagy butaság volt a részedről.
Mi motivált hogy egy ilyen mellett maradj?
Mitől olyan jó parti hogy egy vagy akár több megcsalást is megbocsájtasz????
5/8 anonim válasza:
És még gyereket is csinál neki hát az agyam eldobom...
Miért???
Magyarázd már meg.
Ennyire gazdag vagy ilyen jóképű,ellenálhatatlan vagy miiii????
Belül meg had ne mondjam hogy mi..
6/8 A kérdező kommentje:
Én tényleg elhittem hogy változhat.és bíztam. Mindig jönnek a szép idők, amikor annyira idilli.aztán a semmiből rámtör egy rossz érzés, ami addig emészt hogy utánajárok és elolvasom. Had ne mondjam mennyire szánalmasnak gondolom ezt a viselkedést, hogy kutatok.utálom magam érte.csak bejön. Senki nem lát esélyt rá hogy egyszer csak benő a feje lágya és változik?
2015. szept. 1. 23:20
8/8 anonim válasza:
Szegénykèm! Tudom min mész keresztül. Én egyszer megbocsátottam de azóta bizalom csak félig meddig van. Több gyereket nem szülnék neki, a jól fizető munkámat sem hagynám ott. Ha megismètlődne, tudjak nélküle is új életbe kezdeni. Erősítsd magad lelkileg. Ès próbálj függetlenedni amint lehet. Sok erőt kívánok meked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!