Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elrontottam, hogy elmondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam, hogy elmondtam neki? 32/N

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 12 éve házasodtunk össze a férjemmel (ő most 37 éves), fiatalkori szerelem, még mindig tart köztünk a láng, viszont megcsaltam. Nagyon sokszor megcsaltam, mivel prostituált vagyok 3 éve, rengeteg visszajáró kuncsafttal. Ő erről egészen eddig nem tudodd, munka miatt nagyon elfoglalt, így semmit nem sejtett erről az egészről. A pénzemet külön számlán tartom, amolyan tartalékként, erről sem tudott. Tegnap viszont mindennel kitálaltam neki, mert már nem bírtam magamban tartani. Nagyon kiborult, ordibált velem, sírt, őrjöngött. Meg is értem szegényt. Viszont kissé túlzásnak találom a részéről, hogy azóta nem hajlandó beszélni velem. Megmondta, hogy el fog válni tőlem, azóta semmi kommunikáció. Nem hiszem el, hogy nem képes megbocsátani, hisz egyáltalán nem volt ez olyan súlyos dolog szerintem, mint ahogyan ő megéli.

Most mit kéne tennem? Segítsetek, légyszi!

32/N

2015. aug. 30. 19:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. szept. 1. 21:56
 22/28 anonim ***** válasza:
20: ráhibáztál, az állam a legnagyobb strici. De az államot nem büntetik ezért. Nem, senkinek nem kötelező semmilyen pénzt elfogadni vagyonmegosztáskor.
2015. szept. 2. 12:28
 23/28 anonim ***** válasza:

#22 Befejeztem. Tipikus példája vagy a feminácinak. Veled szemben, ésszel, érvekkel tehetetlen vagyok. Csak lehúznál a szintedre, és legyőznél a nagy rutinoddal. :-)

Legyen szép napod.

2015. szept. 2. 13:02
 24/28 anonim ***** válasza:
23: mégcsak nő sem vagyok, nemhogy feminista. Egyszerűen nem szeretem magam szembeköpni. Ha felháborodok hogy prosti, akkor nem fogadom el a pénzét. Ha elfogadom a pénzét akkor csöndben maradok. Aki zsebre rakja a pénzt miközben hisztizik, az pontosan az is, egy hisztis plcsa, nem férfi.
2015. szept. 2. 13:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Én már megvettem volna a helyében a fóliát, meg a láncfűrészt.:D
2015. szept. 3. 15:33
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kamu.

De ha nem, akkor küldj már egy árajánlatot... :D:D

2015. szept. 3. 21:59
 27/28 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg elrontotta???

4 napja írta ki a kérdést, és azóta nem reagált...

2015. szept. 3. 22:45
 28/28 anonim ***** válasza:
ha a kerdes nem kamu akkor ez nem megcsalas. a prostitucio egy osregi munka penzert valo sexualis szolgaltatas es nem az a celja hogy a prosti elelvezzen a kuncsafttol hanem forditva. Ha viszont barmelyik kuncsafthoz akarmilyen erzelem fuzte akkor itt mar egesz masrol van szo. megertem ha elvalik a ferj, de azt is meg tudnam erteni ha megbeszelik hogy ez a csaj munkaja es ebbol bevetel jon (nem keves) es nem arrol szol hogy elvezi a tevekenyseget hanem szolgaltat. csak itt nem szalamit adnak mint a deli pultban hanem p...at.
2016. okt. 14. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!