Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy megcsalt férjnek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy megcsalt férjnek hogyan lehet újraépíteni a házasságát?

Figyelt kérdés

Milyen lépéseket tegyen az asszony felé? Hogyan tudjon újra bízni? Milyen módszereket tudtok erre. Elsősorban olyan aki már átesett ilyenen - írjon kérem.

Barátommal történt kb 2hete tudódott ki.

2015. aug. 25. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A bizalom, olyan mint egy üvegpohár, a megcsalás után ez összetörik, összelehet ragasztani, de mindig vágni fogja a szád szélét ha iszol belőle.

Nekem ez a véleményem és a személyes tapasztalatom.

2015. aug. 26. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
11: Mi a személyes tapasztalatod?
2015. aug. 27. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Megcsaltak, megpróbáltam rendbe hozni, de nem sikerült.

Egyet bánok, az időt, amit rászántam, ha megcsaltak, ott kell hagyni a fenébe a másikat.

Aki olyan gerinctelen (férfi vagy nő), hogy nem tudja kinyitni a száját, hanem félrekefél helyette, azt nem igazán tudom embernek nevezni, inkább egy csótány szintjén van.

2015. aug. 27. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:
13: Hogyan nem sikerült rendbehozni? Mik történtek rendbehozás név alatt és miért nem sikerült?
2015. aug. 27. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!