Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit mondanál ilyen helyzetben? (lent írom)
Ne haragudj, erőt vettem magamon, tényleg, de én erre nem tudok tanácsod adni. Legalábbis olyat nem, mint amilyet te szeretnél.
Házas vagy, és arra kérsz tanácsot, hogyan tudd megcsalni a férjed/feleséged, úgy hogy ő ne tudja meg??
Ha rossz a házasságod el kell válni, nem pedig megcsalni a másikat, mert ez undorító dolog.
Neked hogy esne, ha a párod megcsalna? Sőt még tanácsot is kérne hozzá? Gondolom szarul.. Ebbe gondolj bele.
"Ez két emberen múlik szerintem, és belefáradtam már abba, hogy mindig csak én tegyek mindent."
Ezt én elhiszem, de akkor sem az a megoldás, hogy félredugsz. Neked meg ezt kéne megérteni. Elválsz és utána azt csinálsz, amit akarsz.
Semmit, mert nem mennék a helyedben sehová, meg sem próbálnám. Házasságban élsz, akár milyen is, köt az esküd és a férjed felé a felelősséged.
Még ha csak együtt is élsz valakivel, akkor is felelősséggel tartozol felé. Felnőtt ember vagy, amikor összeköltöztél a másikkal ezt vállaltad.
8-as , nem ítélkezem feletted, mert nincs jogom, de szerintem amit te írsz, az amolyan ön-nyugtatás.. "ha megcsalt a párom, megcsalom én is, tehát 1-1, nem baj, h félrement, mert én is ugyanezt tettem, így már kiegyenlítettem és majd ha már uncsi, hogy félremegyünk, ott leszünk egymásnak."
Ez a házasság szerintem nem működik. Ez nem egy működő házasság, ahol a felek már megcsalják egymást. Ti csak együtt éltek és ez a kettő nagyon nem egy lapon említhető.
Gondolom, ha igazán megutáltad volna a férjed, miután kiderült a megcsalása, nem számított volna semmi és elváltatok volna. De mivel szeretted, ez egyfajta mentsvár volt a részedről, hogy te is félrementél és így szerinted "működik" a házasság.
Nyilván egyedül , gyerekkel vagy több gyerekkel iszonyat nehéz lépni bármerre is. De nem gondolom, hogy az jó lesz bárkinek is ha úgy élnek egymás mellett, hogy mosolyogva közlik egymással a felek: "megyek horgászni" -- "megyek a kollaganőkkel csapatépítőre", közben mindkét fél tudja, hogy ez a másiktól mit jelent. Dehát minden élet más és más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!