Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van ertelme ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme ennek?

Figyelt kérdés

Eddig magamba akartam megoldani a problemamat a hazassagomban, de most kikerem masok velemenyet is.

6 eve vagyunk hazasok van egy 5eves kisfiunk. A felesegemnek viszonya volt, megcsalt. Ugy dontottunk ujrakezdjuk, ez tart mar 4 honapja. En nem erzem, hogy szeretne, szerintem ugy elunk mint ha lakotarsak lennenk. Nekem ez keves, valodi hazassagot szeretnek. Arra gondoltam adok egy honapot "ultimatumot" ha addig sem erzem hogy fontos lennek neki, nem erzem a szerelmet akkor elvalok. Mert igy semmi ertelme az egesznek.

2015. aug. 20. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rövid válaszom:

HA NEM MEGY, EL KELL VÁLNI.

Hosszabb válaszom:

Voltam már én is hasonlóban, persze, nem házassággal terhelve. A múlt idő az jelenidő. Én ki fogok lépni belőle. Persze, könnyen beszélek, nincs gyerek.

Sajnos, az eseted szokványos. Kilépsz belőle, rossz lesz, "vasárnapi apuka" leszel, de megismerkedsz egy bűbáj lánnyal és lesz kistesója a gyerekednek és lesz egy jobb házasságod…

2015. szept. 1. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

6 éves házasság után ne várj szerelmet, senki sem szerelmes 6 évig. Azt viszont tényleg érezned kell, hogy kötődik hozzád, szeret, vonzó vagy neki. Ha egyik is nincs meg ezek közül, akkor ez már csak látszatházasság.

Ha elváltok, előtte menjél gyerekpszichológushoz a feleségeddel együtt, és egyébként is nézzetek utána, hogyan kell úgy válni, hogy viszonylag kevésbé sérüljön a fiad. Ő nem tehet a ti válásotokról, de ő fogja leginkább meginni a levét, úgyhogy mindkettőtöknek az ő érdeke legyen a legelső szempont. Sajnos a gyakorikérdésekből kiindulva az emberek kilencven százaléka érzelmi analfabéta ilyen téren.

2015. szept. 1. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Össze vagy törve a megcsalás értése miatt! Rohadt egy érzés! Azon gondolkozz el hogy tudnál e élni ilyen kapcsolatban egész életedben? A bizalom elmult, soha nem lesz már olyan mint régen... A csalódotságod egy idő után átalakul haraggá a feleséged iránt! Ha megvárom ezt sz érzést mert most bizonytalan vagy ugye, akkor lehet hogy bem békességel váltok el, és ez ki fog hatni az egész életedre! Engedd őt el , és dönts a boldogabb életed reményében!
2015. szept. 18. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!