Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban véletlenül becsuszhat egy harmadik?
A genetikás vagyok :)
Az erősebbnek lehet próbálkozni lenyúlni a csajom, aztán majd kiderül, hogy erősebb-e... ;)
1. A nő párosodjon az (anyagilag, fizikailag) erősebbel, ha azt látja, hogy HOSSZÚTÁVON az majd megvédi, támogatja, családot alkotnak. Ha nem biztos benne, válasszon egy egyel gyengébbet, aki óvja hosszútávon! Ezért írtam az érem másik oldalát, hogy nem baj, ha az egzisztenciális kilátások szerepet játszanak a nő választásában, mert így van kódolva.
2. Nyilván nem minden a genetika, nem ugrunk rá minden tüzelő szukára, csak van bennünk egy - egyénenként különböző mértékben - elfojtható magszórási belső késztetés.
De egy nőnek ezt hiába magyarázom, ők csak a rendes / erős / pénzes pasi részét ismerik. :)
"állítólag boldogok együtt, nincs gond közöttük, jól megvannak."
Jó naiv vagy, hogy te ezt mind megetted már 2 éve. A pasi hazudott neked. Ha boldogok lennének, akkor te nem léteznél számára. Egy igen boldog harmonikus kapcsolatban, ahol nincsenek gondok, ott egy 3. fél nem tud beférkőzni.
" mert a pasi sokat dolgozik, keveset van otthon, nincs idő vitatkozni."
De arra van ideje, hogy gyáva módon félrek..féljen veled több mint 2 éve?? Ahelyett, hogy rendezné a gondjait a feleségével. Az is EGY NAGYON NAGY GOND, HOGY NINCS IDEJÜK EGYMÁSRA!!!
Na mindegy, az az ő életük.
A tetteddel meg nem kéne dicsekedni! Mivel te sem vagy egy egyenes személy. Mondhattad volna azt is neki, hogy amíg együtt van a feleségével addig ti nem létesítetek kapcsolatot, de nem ezt tetted!
Csak azért írtam le a sztorimat, hogy lássátok, olyan nem létezik, hogy boldog párkapcsolat, de mégis van harmadik. Akkor ott nincs boldog párkapcsolat.
Ti egyébként most az életemet pontoztátok, vagy a véleményemet?
Na de mindegy is :)
13-as voltam
És jaa, tisztázom én ezt az ügyet, de majd a magam módján, egyenesen a feleséggel tudatom majd!
Véletlenül nem !!!
Csak ha eltervezték,hogy bevesznek egy harmadik felet :D pasit vagy nőt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!