Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éve váltam el az exemtlől, megcsalt a barátnőmmel a volt férjem és őt választotta, ujra férhez mentem, Pár hónapja a szeretőm lett. Visszajár mert nincs szenvedély. Nagy elégtétel nekem, de mi lessz ebből?
Annyi privát üzenetet kapok, alig tudok válaszolni!! Lassan benne lesz a fókuszban már látom a főcímet - Lázban tartja a gyakorikérdések.hu komentelőit "Gregor Bernadett" és "Rocco Steele " titkos viszonya! Várjuk a fejleményeket!!
😀😀😀
ja, hát az hosszú...
de elsárkányosodott a karrierje miatt, válni meg hülyeség lett volna a gyereke miatt.
most meg mert eszembe se jut, hogy más nő is van a világon.
Igy megtud változni egy ember Omba? Ez jó!!
Szélsőségeseké tudunk válni az érzéseink miatt amit a párunk vált ki belőlük, vagy csak saját magunk miatt változunk meg? A párod változtatott meg vagy így döntöttél?
00:05-re válasz
Nem fog vele beszélni mert nincs mit, mit kérdezne tőle , hogy mitért...?
Azért írtam hogy nem tart ku@vának mert ( hétfő 22:24) azt írta hogy a ku@vája lettem!! De az meg sem fordul a kedves kommentelőnek a fejében hogy én is benne voltam ebben az egész viszonyban, sőt volt amikor én akartam... Akkor miért vagyok prosti? Nem kihasznált! Egymást használtuk! Na mindegy... Ez az én véleményem , az meg az övé!
Nagyon meg tud változni, ő is visszaalakult, aztán éltünk még bő 10 évet egy nagyon klassz családként.
Más okokból vége lett.
Most más a helyzet, más a nő.
Az egy hülyeség, hogy minden pasi folyton meg akar dugni minden nőt... 16-18 éves korban talán, ha nincs valami normális kapcsolata.
Szájon, mellen, karban, kézben,
Csókban tapadva, átkosan
Elfogyni az ölelésben:
Ezt akarom..
Ady Endre
50 felett szerintem tán a kornak is van jelentősége.
Unalmassá vélik az újdonság.
Szenvedek... Nem jelentkezik, nem keres.
Én pedig nem merek írni neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!