Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet valaki olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki olyan, hogy szándékosan rámegy foglalt férfira vagy nőre?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, a foglalt illető hibás nagyrészt; de most ettől eltekintve, én nem tudom felfogni, hogy valaki hogy képes ráhajtani olyan pasira, akiről tudja, hogy van barátnője, sőt, még dicsérte is, hogy milyen normális és kedves a lány. Igen, tapasztalat beszél belőlem. Nem vagyok képes megérteni, hogy az ilyen mit érez, mert én ha tudnám, hogy egy fiúnak, aki tetszik, van barátnője (főleg hogy többéves kapcsolata), biztosan nem másznék rá, mint egy rohadt tetves k*va, sőt, a flörtölését is elutasítanám, ha ő próbálkozna....
2015. júl. 17. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy foglalt hölgyet, az ő világnézete szerint a foglalt emberek néha kavarhatnak egymással, hogy színesítsék és még stabilabbá tegyék az életüket. Kár, hogy kevés nő gondolkodik így :P
2015. júl. 20. 13:44
 12/12 A kérdező kommentje:

"Kedves" #8, úgy látom szíven ütött a téma, csak nem te is egy szánalmas kis második vagy/voltál valamikor?:)

Köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!