Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívhatnám fel magamra a figyelmét? Vagy el kellene felejtenem?
Tavaly ősszel megismertem egy pasit. Iszonyúan vonzódom hozzá. Minden gondolatomat ő tölti ki.
A probléma ott jön, hogy most már hónapok óta nem találkozunk, nem beszélünk. Kb egy irányban dolgozunk, így -ha nem is naponta, de- heti többször látom őt kocsiban ülve munkába jövet-menet.
Hogyan tudnám felhívni így magamra a figyelmét? Hogyan tudnám elérni, hogy beszélhessek vele?
A telefon nem opció ezesetben.
(Miután megimsertem, tavaszig időnként összehozott minket a munka. Akkor nem nyitottam felé, és nem is gondolkodtam olyanon, hogy ő küld-e jeleket felém. Az egyértelmű volt, hogy kedveljük egymást, de akkoriban ezt kb annyinak éreztem, mint bárki mással, ha együtt dolgozom és jól kijövünk.)
30 vagyok.
Nem hiszem, hogy ő lépne pont azért, amiért nem lépett egyikünk sem korábban.
Nekem sem kellene, de úgy érzem, hogy muszáj tennem valamit, muszáj tundia, hogy mi játszódik le bennem.
Az kb. tök mindegy hány éves vagy...
Ha telefon nem lehetséges (???) - akkor mail, valami kamu szöveggel visszakérdezhetnél a közös munka valamelyik részletére.
Mond, hogy valami hasonló dolgod van, de nem emlékszel tisztán, hogy mi volt, miért?
A kategóriából és a kulcsszavakból adódik, hogy miért nem opció a telefon.
A mail mégannyira sem, a cég ügyintézőjéhez fut be az egyetlen e-mail-címe, ő olvassa és továbbítja.
De akkor marad az utcán kocsi felé mosolygás, integetés, köszönés?
Egyéb ötlet?
Csodálkoztam is, hogy miért ebben a rovatban kérdezed...
Szerintem egy szakmai kérdéssel meg lehet keresni egy volt kollégát, nincsen abban semmi.
Face, vagy más hasonló dolog?
Face-n csak a családja van fent, ő nincs.
Nem volt szakmai együttműködés közöttünk, lényegében csak egy projektben voltunk mindketten közreműködőek egymástól függetlenül (mudhatni nem együtt, hanem egymás mellett dolgoztunk).
Jó, akkor azt kérdezd tőle, hogy a szintén projekt tag Akárki Lajos elérhetőségét nem tudja-e, mert valamiért fontos volna.
Bár, akik a facen csak csalásodtól vannak... az eléggé megingathatatlan világ lehet.
Nem családostól van fent, hanem a családja, a családtagjai. Ő nincs, még fényképen sem. (Vagy csak én nem látom a beállítások miatt, hiszen nem ismerem őket).
Ez az akárki Lajos jó ötlet. Csak ki kell találnom egy nagyon jó (és megingathatatlan) ürügyet, amivel fel tudnám hívni.
Én is hasonló okból (céllal) keresgélem volt kolléganőmet, nekem simán bejött egy valamikor tervezett közös munka ügye... írtam, telefonáltunk... arról a dologról valahogy kevesebb szó esik, de a héten meg találkozni fogunk.
Nem baj az, a kicsit átlátszó a a dolog, - az egy jelzés, amit tavasszal elmulasztottatok.
Ha van rá fogadókészsége, majd rákattan, de ha nincs, hát akkor ennyi.
Na, hát nem... ebből nem lesz semmi, de legalább megpróbáltam. :D
Nálad van valami, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!