Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamit, ha neha masokkal csetelek?
"paran lek...vaztak"
Na ennek a valódi okát írd meg!
Milyen tipikus magyar mentalitásról beszélsz meg ki rúgott beléd?! Nem tudom miért gondoltad egyből, de érdekes mert általában tényleg csak az veszi ennyire magára akinek inge.
De akkor én meg azt mondom, hogy tipikus külföldi mentalitásod van, idióta vagy, idióta módon gondolkodsz és idióta kérdéseket is teszel fel.
14. Te meg tipikus tudatlan mentalitású vagy. Nem az veszi magára a dolgokat, akinek inge, hanem aki olyan típus. Ez személyiségtípus kérdése. De látszik, nem tanítanak a középiskolában pszichológiát és Te sem tanultál soha. Ha lebutázod a másikat, legalább ne légből kapott gondolataiddal tennéd.
Nekem az ugrott be, kevés barátja van a kérdezőnek, ezért keresheti a társaságot így is. De valaki meg másra gondol - ismeretlenül, és pont ez a "jó" benne.
Szóval a kérdező nem azért hülye mert az, hanem mert olyan típus. Rendben van kis pszichológuspalánta, pátyolgass mindenkit.
Senki nem mondott rá egy rossz szót sem itt, legfeljebb az aki lequrvázza, de ne zavarjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!