Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasnak szamit, ha neha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit, ha neha masokkal csetelek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 02:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

"paran lek...vaztak"

Na ennek a valódi okát írd meg!

2015. jún. 29. 08:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar mentalitas, komolyan... Csak feltettem egy kerdest, nem kell meg jobban belem rugni. Senkinek sincs oka , sem joga lek...vazni, foleg, hogy nem is ismernek annyira. Amugy mi mast is varhatnek ezen az oldalon, mint hogy egybol azt feltetelezik, hogy en vagyok a hibas, nem pedig masok. Koszi
2015. jún. 29. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Hat az az igazsag, hogy amig jo volt a kapcsolatom en nem kezdtem el ismerkedni ilyen jellegu oldalakon, ahol masokkal beszelgethetek. Tehat valoszinu valami miatt szukseged van mas emberek megismeresere, tehat lehet jobb lenne ha nem kotned meg le magad egy komoly kapcsolatba. Ez a chateles olyasmi, hogy ismerkedunk, beszelgetunk aztan barmi lehet belole. En is csak cseteltem es most akivel cseteltem abbol mostmar kapcsolat kerekedik. Ettol meg senki nem rossz, hat keresi a forrasokat masokkal valo ismerkedesre, es miert keresi mert akivel eppen van abbol hianyzik valami es nem teljes a kapcsolata.
2015. jún. 29. 11:38
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Milyen tipikus magyar mentalitásról beszélsz meg ki rúgott beléd?! Nem tudom miért gondoltad egyből, de érdekes mert általában tényleg csak az veszi ennyire magára akinek inge.

De akkor én meg azt mondom, hogy tipikus külföldi mentalitásod van, idióta vagy, idióta módon gondolkodsz és idióta kérdéseket is teszel fel.

2015. jún. 29. 11:58
 15/22 anonim ***** válasza:

14. Te meg tipikus tudatlan mentalitású vagy. Nem az veszi magára a dolgokat, akinek inge, hanem aki olyan típus. Ez személyiségtípus kérdése. De látszik, nem tanítanak a középiskolában pszichológiát és Te sem tanultál soha. Ha lebutázod a másikat, legalább ne légből kapott gondolataiddal tennéd.

Nekem az ugrott be, kevés barátja van a kérdezőnek, ezért keresheti a társaságot így is. De valaki meg másra gondol - ismeretlenül, és pont ez a "jó" benne.

2015. jún. 29. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:
A párod tudja, hogy másokkal chatelsz és ha szeretné, akkor megmutatnád neki és beleolvashatna bárhol? Mert akkor nem megcsalás...
2015. jún. 29. 13:44
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen, tudja, mikor, kivel beszelek, neha bele szokott olvasni, ha erdekli
2015. jún. 29. 14:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Szóval a kérdező nem azért hülye mert az, hanem mert olyan típus. Rendben van kis pszichológuspalánta, pátyolgass mindenkit.

Senki nem mondott rá egy rossz szót sem itt, legfeljebb az aki lequrvázza, de ne zavarjon...

2015. jún. 29. 14:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem miért hiszed, hogy megcsalás lenne???
2015. jún. 29. 14:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Emberi es parkapcsolatok teren tapasztalatlan vagyok
2015. jún. 29. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!