Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen esetben lehet túllépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben lehet túllépni egy megcsaláson?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 15:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Megcsalás nem létezik. Ez csak egy társadalmi beidegződés.

Csalódás van, de ebben az értelemben pedig te csalódtál. Csalódtál abban a fantázia képben amit a pároddal kapcsolatban gondolsz.

2015. jún. 27. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyik barátom megcsalt, először csak egy derült ki, azt mondta, hogy bulizni volt, részeg volt nagyon és a csaj mászott rá. Egy hónapig minden nap eszembe jutott a dolog, nem biztam benne, voltak jobb napok de nem volt már olyan mint régen. Végül Kiderült a többi és szakítottunk. Szóval én azt az egy alkalmat se tudtam feldolgozni, megbocsátani.

Egy buliban egy csók ha a másik mászik rá és nagyon részeg akkor az talán megbocsátható.

Szerintem aki úgy gondolja, hogy a monogám kapcsolat nem természetes, keressen hasonló gondolkodású embert/embereket, és ne a párja háta mögött csinálja a szerinte "ez nem megcsalást"

2015. jún. 27. 10:00
 13/16 anonim válasza:
En egy buliban ramaszos csokot megbocsatottam. Egy jodarabig szar volt, de valahogy elhalvanyult mar. Akkor buggyan fel, ha meglatom a masik felet, es hatalmas onuralom kell, hogy ne tapossam foldbe az illetot.
2015. jún. 27. 11:37
 14/16 Leveltetu ***** válasza:
Ha egyszer megtette es megbocsajtasz akkor valoszinu meg fogja tenni tobbszor is "mert megbocsajtasz". Ez alapveto emberi tulajdonsag, Regen rossz ha ilyen helyzetbe kerult a kapcsolat. A huseg ereny, ha valaki nem kepes ra akkor lepjen ki a kapcsolatbol. Az erzelmi terror egy megcsalas utan bizalmatlansagot von maga utan ami elobb utobb szakitashoz vezet. Ezt az utat folosleges vegigjarni. Vegul is a masodik esely azoknak valo akik menekulnek a valtozas elol.
2015. jún. 30. 08:11
 15/16 Aryk István válasza:
100%
Csak akkor ha a másik fél tényleg őszintén megbánta a dolgot és ezt be is bizonyítja.A közhiedelemmel ellentétben létezik ilyen...az ellencsapás butaság...ha tényleg szeretitek egymást és úgy érzitek össze tartoztok akkor menni fog.Viszont nem árt ellenőrizni a másikat néha néha...
2015. jún. 30. 15:56
 16/16 anonim válasza:
#3/15 Mivan?????Nem értem a válaszod.....
2018. febr. 11. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!