Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben lehet túllépni egy megcsaláson?
Megcsalás nem létezik. Ez csak egy társadalmi beidegződés.
Csalódás van, de ebben az értelemben pedig te csalódtál. Csalódtál abban a fantázia képben amit a pároddal kapcsolatban gondolsz.
Egyik barátom megcsalt, először csak egy derült ki, azt mondta, hogy bulizni volt, részeg volt nagyon és a csaj mászott rá. Egy hónapig minden nap eszembe jutott a dolog, nem biztam benne, voltak jobb napok de nem volt már olyan mint régen. Végül Kiderült a többi és szakítottunk. Szóval én azt az egy alkalmat se tudtam feldolgozni, megbocsátani.
Egy buliban egy csók ha a másik mászik rá és nagyon részeg akkor az talán megbocsátható.
Szerintem aki úgy gondolja, hogy a monogám kapcsolat nem természetes, keressen hasonló gondolkodású embert/embereket, és ne a párja háta mögött csinálja a szerinte "ez nem megcsalást"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!