Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van jövőnk? Mi lesz ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövőnk? Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltam együtt a barátommal, tény hogy szörnyen viselkedtem, elégedetlenkedtem, mindenben hibát kaptam, veszekedtem stb. Ő megcsalt, szakított is, én pedig nagyon kivoltam. Egy hónapig volt a másik lánnyal, aztán szakítottak és több mint fél évig várt, keresett, próbált kiengesztelni. Hajlottám rá eléggé... Kibékültünk. Azóta más vagyok, megváltoztam, eltelt egy év és jó együtt. Csak félek, van-e ennek jövője?
2015. jún. 14. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A fa..omért kell aggódni mindenen. Ha most jó, akkor ez a lényeg. Az ember változik, és ezáltal megváltozhat. Tanultál a hü.lyeségeidből. :)
2015. jún. 15. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg, ha egyszer szakít valaki valakivel annak bizony oka van, én biztos nem kezdeném újra sosem olyan emberrel aki szakított velem, olyannal meg pláne nem aki félrekúrt. legyen már tartás benned!
2015. jún. 15. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért ne volna, - jó együtt, azt írtad.

Akkor?

2015. jún. 17. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Most nézem csak a rovatcímet: "Megcsalás"... hát az éppen nem volt ebben a sztoriban.
2015. jún. 17. 16:42
 5/5 anonim válasza:
Ha most jó, akkor jó, élvezd a pillanatokat és ne görcsölj a jövőre. Ezt mi nem tudhatjuk, hogy van-e ez rajtad és rajta múlik... ha el tudod képzelni, hogy 3 hét múlva együtt elmentek a Balatonra nyaralni akkor már van jövője a kapcsolatnak. Az meg, hogy mennyire lesz hosszútávú rajtatok múlik csak ...
2015. jún. 19. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!