Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire meg akarna d. ni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire meg akarna d. ni?

Figyelt kérdés
Bocsánat aha kicsit vulgárisan fejeztem ki magam. Szóval fiatal nő vagyok, kis gyerekkel, de állítólag jól nézek ki. :) Kb. másfél éve rám ragadt egy hím és mindig ír. Hogy vagyok, mi újság? stb.... Igazából már csak rajtam múlna hogy legyen is valami, de nem adom be a derekam.... Miért ilyen kitartó? Vagy esetleg több nővel is eljátssza ezt hátha valaki megáll neki? Szerintetek?
2015. jún. 13. 14:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

1,5 az kicsit azért soknak tűnik,a csak "meg akar dugni" dologhoz.Bár ki tudja?

Mennyire ismered a fazont?

2015. jún. 13. 14:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélyes, hogy a gyereked apja álruhában:D
2015. jún. 13. 14:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen kitartó hódolóm.Nagyon izgatod a fantáziáját bizonyára.Aztán hogy emögött csak a hódítási vágy áll-e,vagy több is,azt csak ő tudhatja.Ha bejön,az esélyt azért megadhatod neki,maximum jól érzed magad kicsit.
2015. jún. 13. 14:32
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
én is mindig ráírok volt kolleganőmre a 300km távolság ellenére is. ez még nem jelenti, hogy megakarnám dugni, de az tény, hogy szimpatikusnak találom mint belsőre, mint külsőre is. Remek lány!
2015. jún. 13. 14:32
 5/19 A kérdező kommentje:
Ismerni nem ismerem, csak írogatunk egymásnak. Általában én panaszkodok, ő meg hallgatja. Elsírok neki mindent. Kérdeztem már Tőle hogy neki ez jó-e? (mármint egy anyuka nyivákolását hallgatni/látni nap mint nap) azt mondta hogy neki jó. Igazából próbáltam már kiábrándítani magamból, de nem sikerült 1xsem! Beszóltam neki durván nem is egyszer, és eltelik egy kis idő megint ír. Ez mi lehet? Tudja hogy padlón vagyok, rúgna belém még egyet azzal hogy megdug 1x aztán csá?!
2015. jún. 13. 14:52
 6/19 A kérdező kommentje:
2.! Ha hiszed ha nem már gondoltam rá.
2015. jún. 13. 14:54
 7/19 anonim ***** válasza:
5 Kérdező, tuti, hogy a gyereked apja. Az ötösömet rá merném tenni, csak egy gyáva kukac felfednie magát:D
2015. jún. 13. 14:56
 8/19 anonim ***** válasza:
6 Ird meg neki, hogy szereted és kívánod, no hiszen, fogsz neki pár "kellemetlen" éjszakát okozni:xD
2015. jún. 13. 14:56
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy csak szimpatikus vagy neki, szeret veled beszélgetni. Aki dugni akar, nem vár 1,5 évet, hidd el, de az sem, aki komolyabb kapcsolatot!
2015. jún. 13. 14:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
8- Már mint éjszakai magömlésre gondoltam:DD
2015. jún. 13. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!