Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben elitélendő a megcsalás?
Én úgy érzem, hogy a megcsalás az utolsó utáni lehetőség. Amúgy is, minek. Csak magadnak ártasz vele, mert a bűntudat, lelkiismeret, a titkolózás miatti stressz.. Egyáltalán nem éri meg szerintem. Az viszont igen, hogy határozottan megmondod neki: drágám, válni akarok. Akár az orra alá tolod a papírt, hogy tessék, csak az aláírása kell. A gyerekekkel meg lehet oldani. Annyi elvált szülős gyerek van, semmi bajuk. Egy gyereknek is jobb, ha kiegyensúlyozott (ám csak egy) szülője van, mintha folyamatos marakodást, rossz kapcsolatot lát maga körül. Maga a válás, ha jól oldjátok meg a gyerekek felügyeletét (és a gyermekelhelyezést), akkor nincs rájuk különösebben rossz hatással. Főleg, ha még fiatalok. Fel se fogják. Szóval, gyerekekkel takarózni, amiért még gyáva vagy kilépni egy rossz kapcsolatból, és ezért feljogosítva érezni magad a megcsalásra... Hát, részemről ez elítélendő, igen.
Tudod, mikor tudnám elképzelni, hogy a megcsalás opció legyen? Ha a férjem mellettem hirtelen kómába kerülne, és kórházban feküdne évekig. Vagy ha valamiért lebénul, és szexre alkalmatlan állapotban lesz, de úgymond "megengedi", hogy én félrejárjak szexelni. Akkor esetleg. De akkor is nagyon gyötörne a bűntudat érte. Egyéb esetben fel nem tudom fogni, miért ez az első gondolata az embernek, és nem az, hogy minden erejét megfeszítve-és meghaladva- próbáljon tenni valamit. Ha meg a másik ebben nem társ, akkor 60 évesen unokák mellett is el lehet válni. Az nem kifogás.
nőknél jobban elítélem,mert képesek érzelmet vinni bele
egy férfit jobban meg lehet érteni mit miért tesz,dugni akar,ennyi,egy nő meg......:D
Előzőleg még 19 éves voltál. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!