Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelemen Kabátban kérdése:
Az exem velem akarja ujrakezdeni, de titokban 1 férfinél aludt hétvégén, új szexi ruhában, frissen festett hajjal, stb. aki aztán másnap hajnalban munkába vitte, és az autóban láttam, hogy megcsókolta. Azt állítja csak jó ismerőse. Higgyek neki?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 06:26
11/21 anonim válasza:
Te minek szoktál hinni? A szemednek vagy az ez exed meséjének?
egyébként honnan a rákból tudod, hogy mi történt, hogy nézett ki, stb?
12/21 anonim válasza:
Szerintem kezd ujjra,de ne az exeddel. Valaki mással,aki megbecsül,és értékel téged. És nem ekkora qrva. - Szeretlek,és ha nem kellek neked akkor mindenem ezeké,meg azoké,én meg most halálra dugatom magam. - Nevetséges.
13/21 anonim válasza:
Ne bocsáss meg neki, ha most hazudik, akkor újrakezdés után, a kapcsolatban sem bízhatnál benne.
14/21 anonim válasza:
Van olyan, aki ahányat lát annyit szeret!
Ha kell ilyen, találtál máris egyet!
15/21 anonim válasza:
Lehet hogy mindkettőtökkel újra szeretné kezdeni!
16/21 anonim válasza:
Miért akarnál hinni neki? Nem tűnik úgy mintha újra akarná kezdeni, legfeljebb érdekből.
Meg különben sem aludni ment át a másik férfihez.
17/21 anonim válasza:
Azért hiszel az exednek mert még vonzódsz hozzá? Lelkileg vagy kémiailag? Miért hiszel neki? Jó elhinni hogy fontos vagy valakinek?! Te nagyon jó ember vagy .. De nem az ő számára!! Miért csókol ja meg más????
18/21 anonim válasza:
szard le. annyi nő van, mint a szemét. foglalkozz egy olyannal, akiről még nem tudod biztosan, hogy egy görény.
19/21 anonim válasza:
miért hazudna már? sztem az emberek nem olyanok, h hazudnak ilyenekről, nem szeretnek két vasat a tűzbe tartani, szóval nem kamuzik, az a lényeg. :DDDD
szóval, hagyd a francba, és mondd már el a nevét priviben, és a szájába és a hajába aladinozok büntetésképpen, ha összejön, oké? ;)
20/21 anonim válasza:
Nice kamu sztori, bro. Da real MVP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!