Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha élettársam van de hiányzik a féktelen bulizás, csajozás, kúrások, flörtölések?
Figyelt kérdés
Mikor lementünk a balcsira spanokkal és minden este más csajokat dugtunk meg, mikor minden este berúgtunk, mikor csak úgy tűntek az ezresek a pénztárcából. Mikor lementünk a partra este sörözni, ott megismerkedtünk egy csajtársasággal, majd meztelenül fürdőztünk a Balatonban és egyik kikötött csónakban tette a dolgát...2015. máj. 18. 00:54
11/14 anonim válasza:
#8-as vagyok es relative nem fiatal. Rengeteg srac ismerosom van, akik hamar belementek komoly kapcsolatba es aozta is (10-12 eve benne vannak). Hat, aki akkor panaszkodott, h nem elte ki magat, az nem is maradt huseges a baratnojehez - vagy most mar felesegehez. Es persze, ok is mondjak, h szeretik a parjukat, de az elso adando alkalommal - ha van vmi kanos hetvege - akkor felrelepnek. Szoval ha a kesobbiekben normalis parkapcsolatot szeretnel, akkor inkabb most szakits es eld ki magad, mint kesobb nos ferfikent 2 gyerek mellett.
12/14 anonim válasza:
Ez a nagy hátránya annak, ha valaki fiatalon "kiéli magát". Hogy ez később is hiányozni fog, mikor már van párkapcsolata.
13/14 anonim válasza:
Nem vagy érett még egy komoly párkapcsolatra,és nem szereted őt.
14/14 anonim válasza:
Régen kiírt kérdés, de.. Az én barátom sokkal fiatalabb mint én, bár ez minket nem zavart sosem. Nagy csajozós, bulizós volt ő is. Már majdnem egy éve együtt élünk, szeretjük egymást. Neki is hiányzott néha ez a bulizás dolog, viszont az nem h más lányokat dugjon, és miért? Mert engem szeret, azt mondta más lányhoz nem tudna már érni. És 100% h nem csalt meg soha, én se őt. Egyszer ment el nélkülem egy munkatársával iszogatni és ennyi, semmi komoly. Szóval lehet benne vmi h te mégse szereted őt igazán. Tényleg el kell dönteni ilyenkor h hogyan akarja élni az ember az életét, mérlegelni, h a bnőd vagy lennél inkább kisegér, aki minden lyukat megtalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!